Kia Venga 1,4 Active EcoDynamics

Bertel O. Steen Ålesund

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2017
GirkasseManuell
DrivstoffBensin
Kilometerstand65600
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter90

Bertel O. Steen Ålesund

Adresse: Lerstadvn. 525, 6018 Ålesund

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr


INFORMASJON OM BILEN:Vi hos Bertel O Steen Ålesund har nå gleden av å presentere en pen, velholdt og fint utstyrt Kia Venga 1,4 Active EcoDynamics 2017 modell.

Dette er en praktisk og lettkjørt småbil med manuelt gir. Alle servicer er fulgt opp her på huset og bilen leveres med sommer og vinterhjul i tillegg til 7 års nybilgaranti.

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Denne bilen har Active utstyrsnivå. Dette er godt utstyrte biler og for deg som ønsker mye utstyr og er opptatt av komfort og høy grad av kjøresikkerhet.Utstyr verdt å nevne er:

- Cruise controll

- Multiratt

- Navigasjon

- Ryggekamera

- RattvarmeDet har som alltid vært utført en omfattende sjekk av bilen, slik at du kan være trygg på at vi leverer en trafikksikker bil i god teknisk stand.

Bilen er EU-godkjent frem til 31.08.2022, og skal gjennom ny service hos oss før overlevering til ny eier.

SERVICEHISTORIKK:30.06.2010 - km 57000

13.09.2019 - km 47000

20.11.2018 - km 36937

18.08.2017 - km 14509

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Vi tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle våre annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.Kontakt oss

Ta kontakt medJan Erik Nilsen

Mob: 970 50 628

E-post: jan.erik.nilsen@bos.noOle Hermann Eliassen

Mob: 975 43 197

E-post: ole.hermann.eliassen@bos.noSindre Huru

Mob: 916 94 456

E-post: sindre.huru@bos.noInge Sunde

Mob: 903 63 802 -

E-post: inge.sunde@bos.noStian Karlsen

Mob: 922 00 953

E-post: stian.karlsen@bos.noAndre Knudsen

Mob: 970 50 607

E-post: andre.knudsen@bos.noSentralbord 701 76 400

Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen ÅlesundSikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.