ForsideBruktbilKia Optima Plug- in hybrid

Kia Optima Plug- in hybrid

Bertel O. Steen Kokstad

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2018
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin/Elektrisitet
Kilometerstand82000
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter141

Bertel O. Steen Kokstad

Adresse: Kokstaddalen 53, 5257 Kokstad

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:

Da selger vi den populære Optima Plug-In Hybrid fra Kia.

Dette er en stor stasjonsvogn med meget god plass, kvass motor og suveren kjørekomfort. Her vil du også kunne få rimelige drifts- og vedlikeholdskostnader pga. batteri/strøm på kortere turer og Norges beste nybilgaranti på 7 år/150 000 km.VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:

- Navi

- Teknikkpakke

- Trådløslading til mobil

- Apple CarPlay

- Panoramasoltak

- Ryggekamera

- Ventilerte seter

- Oppvarmet ratt

- Elektriske seter med memory

- Hengerfeste (slepevekt 1500kg)

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt oss

Ta kontakt med Preben Moen Borge tlf 982 24 666/PMB@Bos.no eller Jarle Hagen på tlf 489 59 655/jarle.hagen@Bos.no

Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Kokstad

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.