Mercedes-Benz GLA 200d 4MATIC aut

Motor-Trade Verdal

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2018
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand37215
Drivlinje4x4
Hestekrefter136

Motor-Trade Verdal

Adresse: Russervn. 2, 7652 Verdal

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:Flott GLA200d med 4Matic firehjulsdrift og lav kilometer er klar for ny eier.Velholdt og pen bil som gir masse kjøreglede og fremkommelighet. Panoramataket gir lys kupe. Bilen har tilhengerfeste. Ryggekameraet og parkeringssensorene hjelper deg ved parkering.Leveres med piggdekk som er kjørt én sesong, samt nylakkert bakfanger.VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Tilhengerfeste

AMG

Panoramatak

Mørke ruter

RyggekameraKontakt oss

Personbil:

Mathias Hynne 454 71 922 / mathias.hynne@motor-trade.no

Torgeir Aassved 901 48 917 / torgeir.aassved@motor-trade.noVarebil:

Geir Ove Lerfald 908 67 431 / geir.ove.lerfald@motor-trade.noHVEM ER VI

Velkommen til Motor-Trade Verdal, din autoriserte Mercedes-forhandler i nord i Trøndelag - kun 45 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes, eller 5 minutter fra togstasjon. Vi er fleksibel på levering og henting av kunder både på togstasjon og flyplass.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor-Trade VerdalVi tar forbehold om feil og mangler i annonsen.
Mercedes-Benz Selected Stars - en av markedets beste bruktbilgarantier

En Mercedes-Benz blir aldri gammel, bare mindre ny. En Selected Stars-bil er en sertifisert bruktbil som er under fire år gammel og med en kilometerstand på maksimum 80.000 km. Alle Selected Stars-bilene er nøye utvalgt, testet og vedlikeholdet i samsvar med etablerte serviceintervaller. Med bilene følger også en garanti på minimum to år / 40.000 km.Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.