Mercedes-Benz GLK 220 BlueTEC 4M aut

Motor-Trade Verdal

Bilde av Mercedes-Benz GLK

GLK med AMG-styling klar for ny eier

1 / 22
Årsmodell2015
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand143200
Drivlinje4x4
Hestekrefter170

Motor-Trade Verdal

Adresse: Russervn. 2, 7652 Verdal

Beregn din månedspris
kr
Månedspris3 112 kr
Bilpris330 000 kr
  • Rente: 7.40%
  • Effektiv rente: 8.48%
  • Kredittkostnad: 84 167 kr
  • Kredittkjøpspris: 414 167 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:Meget flott og velholdt bil som er klar for ny eier. GLK er fortsatt meget populær i markedet, og er en kjent og kjær bil for mange. Med denne bilen får du en eksepsjonell vinterbil som kan frakte opptil fem personer.Bilen blir tatt service på før levering til ny kunde.VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Denne bilen kommer med den flotte AMG Line styling. Dette er et dynamisk design som gir eksteriøret og interiør et sportslig og eksklusivt preg. Tekniske funksjoner byr dessuten på merkbart mer kjøreglede.Denne bilen har 4-Matic som er Mercedes-Benz sitt eget firehjulstrekksystem. Med denne 4x4-teknologien vil fremkommelighet i utfordrende terreng og dårlig føre gå som en lek. Om ett hjul spinner så flyttes kraften over til de hjulene som har grep. 4-Matic bidrar til sikkerhet og fremkommelighet i toppklassen.Denne bilen har parkeringsvarmer. Du kan selv stille inn ønsket starttid for forvarming av motor og innsiden av kjøretøyet. Finnes det noe bedre enn å sette seg inn i en varm bil på en kald dag i regn eller snø og kjøre av gårde med klar sikt?

Kontakt oss

Personbil:

Mathias Hynne 454 71 922 / mathias.hynne@motor-trade.no

Torgeir Aasved 901 48 917 / torgeir.aassved@motor-trade.no

Maren Gausen 984 92 998 / maren.gausen@motor-trade.noVarebil:

Geir Ove Lerfald 908 67 431 / geir.ove.lerfald@motor-trade.no

Martin Aas Wærum 454 83 132 / martin.aas.waerum@motor-trade.noHVEM ER VI

Velkommen til Motor-Trade Verdal, din autoriserte Mercedes-forhandler i nord i Trøndelag - kun 45 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes, eller 5 minutter fra togstasjon. Vi er fleksibel på levering og henting av kunder både på togstasjon og flyplass.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Motor-Trade Verdal AS org.nr. 980352706Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor-Trade VerdalVi tar forbehold om feil og mangler i annonsen.


Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.