Mercedes-Benz C-klasse Coupe AMG AMG C 43 4MATIC aut

Bertel O. Steen Ullevål

Bilde av Mercedes-Benz C-klasse Coupe AMG

"ubrukt" AMG C43 4Matic 390hk. med stort sett alt utstyr, kun kjørt 1500km. fremstår som ny

1 / 26
Årsmodell2019
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin
Kilometerstand1500
Drivlinje4x4
Hestekrefter390

Bertel O. Steen Ullevål

Adresse: Klaus Torgårds vei 3, 0372 Oslo

Beregn din månedspris
kr
Månedspris6 448 kr
Bilpris798 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 4.38%
  • Kredittkostnad: 100 234 kr
  • Kredittkjøpspris: 898 234 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
"Ubrukt" AMG C43 4Matic med stort sett alt utstyr, til gunstig pris. Kun kjørt 1500km.390hk / AMG med Sports-eksos. En ypperlig kjøremaskin og en god kombinasjon av sportslighet, praktiske egenskaper, og komfort. Anbefales !

2019 modell face lift, første reg dato August 2020Det medfølger nye vinterkk ( uten felg )

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt oss

Christoffer Eriksen tlf 414 70 308

Bjørn Jørstad tlf 482 01 459

Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Bertel O. Steen Ullevål org.nr. 959002169Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Ullevål

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.