Mercedes-Benz C-klasse C200 4MATIC

Bertel O. Steen Telemark

Bilde av Mercedes-Benz C-klasse
1 / 25
Årsmodell2022
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin
Kilometerstand25000
Drivlinje4x4
Hestekrefter204

Bertel O. Steen Telemark

Adresse: Bedriftsveien 120, 3735 Skien

Beregn din månedspris
kr
Månedspris5 269 kr
Bilpris649 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 4.47%
  • Kredittkostnad: 83 969 kr
  • Kredittkjøpspris: 732 969 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Lyst på den helt nye Mercedes C klasse?



Vi selger nå vår pent brukte demobil som er loaded med utstyr!



Mercedes C klasse har alltid vært den sportslige lillebroren til E klassen, men nå tas utseende til et nytt nivå. Et aggressivt uttrykk og røffe linjer gjør at dette er en bil folk legger merke til når du kjører forbi. Denne bilen har en dyp cavansite blåfarge og i kombinasjon med nattpakke utfyller dette hverandre svært godt. Et lite touch chrome i grillen setter prikken over i`en.



Innvendig har det virkelig skjedd store saker. De kjente skjermene er byttet ut med nye, og denne bilen leker med spennende detaljer som glasserte tredetaljer og pianolakk, ambiente lys med en rekke fargenyanser, aggresive luftdyser med lys, ratt med touch funksjoner og mye mer! Inntrykk og kjørefølelse har tatt et godt steg opp og dette er bilen som må oppleves.





Stereoanlegget er av typen Burmester surround-soundsystem. Med den legendariske lyden kan du oppleve fantastiske ytelser og eksklusivitet. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Du kan målrette lyden for forsetene og baksetene og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.





Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.





Denne bilen har memory-pakke som husker innstillingen for opptil tre forskjellige personer. Dette er praktisk dersom flere kjører bilen. Memory-pakken husker posisjonene for de elektrisk justerbare forsetene, rattstammen og sidespeilene. Det hele lagres og aktiveres enkelt med et knappetrykk.





Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.





Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.









HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.



Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.



Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.



Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.



Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.



Kontakt oss

Fredrik Benjaminsen Tlf: 922 04 510 Mail: Fredrik.Benjaminsen@bos.no

Lasse Sjøstedt Tlf: 918 18 436 Mail: Lasse.S@bos.no



Bertel O. Steen Telemark AS org.nr. 928140903



Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Telemark



Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.