Mercedes-Benz C-klasse C350e (Plug-In) T

Bertel O. Steen Telemark

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2018
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin/Elektrisitet
Kilometerstand38164
DrivlinjeBakhjulsdrift
Hestekrefter279

Bertel O. Steen Telemark

Adresse: Bedriftsveien 120, 3735 Skien

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Vi har nå fått inn denne elegante Mercedes C350te hybrid i fargen Citrine brown.Pen Mercedes C350e Plug In Hybrid til salgs. Med leken eleganse er progressive former blitt kombinert med myke elementer.

Resultatet er en bruktbil med et både sporty og luksuriøst uttrykk.

Samspillet mellom en 4-Syllindret bensinmotor og en elektrisk motor gir deg virkelig følelsen av å sette seg inn i en kraftpakke, med 279hk og et dreiemoment på 600Nm, drar deg fra 0 til 100km/t på rundt 6 sekunder.Den romslige kupeen i denne bilen oser av kvalitet ned til minste detalj, Samtidig sørger en rekke intelligente og intuitive systemer for en komfortabel og sikker kjøreopplevelse.Bilen leveres med sommer og vinterhjul på alu.HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt oss

Fredrik: Bruktbilsjef Tlf: 922 04 510

Tommy:Bruktbilselger Tlf: 406 28 531Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Telemark

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.