Mercedes-Benz C-klasse C350e (Plug-In) T

Bertel O. Steen Asker & Bærum

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2018
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin/Elektrisitet
Kilometerstand39082
DrivlinjeBakhjulsdrift
Hestekrefter279

Bertel O. Steen Asker & Bærum

Adresse: Løxaveien 5, 1351 Rud

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:Meget pen Mercedes-Benz C350e Plug In Hybrid 2018 til salgs! Med leken eleganse er progressive former blitt kombinert med myke elementer. Resultatet er en bruktbil med et både sporty og luksuriøst uttrykk. Samspillet mellom en 4-Syllindret bensinmotor og en elektrisk motor gir deg virkelig følelsen av å sette seg inn i en kraftpakke, med 279hk og et dreiemoment på 600Nm, drar deg fra 0 til 100km/t på rundt 6 sekunder. Den romslige kupeen i denne bilen oser av kvalitet ned til minste detalj, Samtidig sørger en rekke intelligente og intuitive systemer for en komfortabel og sikker kjøreopplevelse.Denne bilen har kun hatt 1 tidligere eier, bilen ble leaset ut til privatperson av oss her på Bertel O. Steen Asker&Bærum da den var ny. Det er samme person som har hatt den i hele leasingperioden. Bilen fremstår som godt ivaretatt av forrige eier.Bilen er EU-godkjent frem til 28.02.2022 og skal gjennom ny service hos oss før overlevering til ny eier. Bilen leveres med sommer- og vinterhjul på alu og resterende nybilgaranti til: 29.06.2023/100k km.

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Denne bilen kommer med den flotte Avantgarde stylingen. Dette er et dynamisk design som gir eksteriøret og interiør et eksklusivt preg.Denne bilen har Airmatic. En semiaktiv luftfjæring lar deg gli over ujevnhetene uten at det går ut over kjøredynamikken. Den elektroniske kontrollenheten sørger for at bakkeklaringen holdes konstant. I svinger i høyere hastigheter stives fjæringen opp og gjør at bilen ligger perfekt på veien.Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt ossSelger: Bjarne Ringstad tlf: 450 39 363 / br@bos.noSelger: Erik Stensrud Andresen tlf: 920 27 488 / esa@bos.noSelger: Magnus Sannø Gabrielsen tlf: 902 48 837 / msg@bos.noVelkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Asker&Bærum

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.