Mercedes-Benz Vito V116 A2 Komplett Pluss 4MATIC aut

Bertel O. Steen Ålesund

Årsmodell2019
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand32000
Drivlinje4x4
Hestekrefter163

Bertel O. Steen Ålesund

Adresse: Lerstadvn. 525, 6018 Ålesund

Beregn din månedspris
kr
Månedspris4 004 kr
Bilpris489 000 kr
 • Rente: 3.95%
 • Effektiv rente: 4.61%
 • Kredittkostnad: 66 504 kr
 • Kredittkjøpspris: 555 504 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
 • Om bilen
 • Tekniske data
 • Utstyr
Vi hos Bertel O Steen Ålesund har nå gleden av å presentere en pent holdt Mercedes-Benz Vito V116 A2 Komplett Pluss 4MATIC aut, 2019 modell.INFORMASJON OM BILEN:Vito er varebilen slik varebiler burde være – moderne, komfortable og med klasseledende sikkerhet. Og med et gjennomtenkt design utenfra og inn. 4-matic er markedets kanskje mest avanserte firehjulsdriftsystem som frakter deg trygt til din destinasjon. Er du opptatt av kvalitet i ditt eget arbeid, er du kanskje også opptatt av kvalitet i den bilen du bruker hver eneste dag.Vito er en investering som betaler seg i det daglige. Den er driftssikker, økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm – uansett hvilken jobb som skal gjøres. Det er derfor de beste ofte velger det beste.Bilen er EU-godkjent frem til 14.11.2023 og har hatt siste service november 2021

Leveres med sommer og vinterhjul

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN: • Vannvarmer med tidsur

 • 3 seter

 • Bluetooth handsfree

 • Multifunksjonsratt

 • Ryggekamera

 • Cruise control

 • 2 x USB uttak

 • Varme i førersete

 • Topphengslet bakdør m/ vindu

 • Skyvedør høyre side m/ vindu

 • Skyvedør venstre side m/ vindu

 • Komfort skillevegg m/vindu

  SERVICEHISTORIKK:  01.11.2021 - km 22195

  06.112020 - km 10030

  HVEM ER VI

  Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.  Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

  Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

  Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.  Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

  Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.  Frakt og levering i hele Norge

  Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.  Hengerfeste, skiboks eller takstativ

  Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.  Vi tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle våre annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.  Kontakt oss

  Ta kontakt med  Jan Erik Nilsen

  Mob: 970 50 628

  E-post: jan.erik.nilsen@bos.no  Ole Hermann Eliassen

  Mob: 975 43 197

  E-post: ole.hermann.eliassen@bos.no  Kristoffer Holmen

  Mob:970 50 636

  E-post: kristoffer.holmen@bos.no  Sentralbord
 • 701 76 400

  Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.  Bertel O. Steen Ålesund AS org.nr. 927190788  Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Ålesund

 • Sikkert bruktbilkjøp

  Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

  Innbyttegaranti

  Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

  30 dagers bytterett

  Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

  Bruktbilgaranti

  Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

  Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

  Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

  Vi kjenner bilens historie

  Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.