Mercedes-Benz Vito V119 A2 4MATIC

Bertel O. Steen Ørsta

Bilde av Mercedes-Benz Vito

Meget lekker farge til denne bilen, Hyacint rød metallic

1 / 19
Årsmodell2022
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand7000
Drivlinje4x4
Hestekrefter190

Bertel O. Steen Ørsta

Adresse: Mosflatevegen 8, 6154 Ørsta

Beregn din månedspris
kr
Månedspris6 331 kr
Bilpris688 000 kr
  • Rente: 7.40%
  • Effektiv rente: 8.06%
  • Kredittkostnad: 160 499 kr
  • Kredittkjøpspris: 848 499 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:

Norges peneste Vito? - er nå til salgs! Nesten "alt" utstyr

- Mercedes-Benz Vito 119 Sport, 2-seter.

- Demobil fra Bertel O. Steen AS, følgelig har denne 5 års fabrikkgaranti!

- Reklame fjernes før overlevering og vil ikke etterlate synlige merker.Denne kan leases av firma - be om tilbud!- 19" sommerhjul m/alu

- 18" vinterhjul m/alu

- Webasto m/fjernkontroll

- Fjernlysassistent

- Sport (pristillegg på ny ca. kr. 30.000,-)

- 4x4

- Parkeringspakke

- 2 ekstra nøkler, 4 totalt.

- El. innfellbare sidespeil

- Innerspeil m/ryggekamera

- Større drivstofftank

- LED-lys i varerommet

- LED intelligent lyssystem

- Ambiente Interiørbelysning

- Tilhengerfeste m/25000kg hengervekt.

- Komfort førersete, armlene h.side

- Komfort passasjersete med armlene på v.side

- Taktrekk,fra B-stolpe og bakover

- Kryssfinérplate på gulv i varerommet

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Denne bilen har Intelligent Light System, forkortet ILS. Dette er en teknologi som hjelper deg med optimal lyssetting. LED lysene følger veibanen i svinger under vanlig kjøring, og lyser opp ekstra i lyskryss og ved skarpe svinger. Fjernlysassistenten sørger for at vegen er opplyst optimalt hele turen.Denne bilen har Distronic/adaptiv cruisekontroll. Den aktive assistenten holder avstanden til bilen foran. Systemet akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Dette forenkler kjøring på for eksempel motorvei og når du kjører i kø med hyppige stopp. Ved fare for kollisjon griper i tillegg den aktive bremseassistenten inn og aktiverer bremsene.

Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt ossPer Olav Myklebust

Mobil: 905 86510

E-post: per.myklebust@bos.noBertel O. Steen Ørsta AS org.nr. 927190788Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Møre & Romsdal AS avd Ørsta

Du finner oss ca. 5 min kjøring fra bla. Ørsta/Volda lufthamn Hovden.

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.