Opel Vivaro-e Electric 50kWh 9 seter

Bertel O. Steen Molde

Årsmodell2021
GirkasseAutomat
DrivstoffElektrisitet
Kilometerstand500
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter136

Bertel O. Steen Molde

Adresse: Gammelseterlia 4, 6422 Molde

Beregn din månedspris
kr
Månedspris2 881 kr
Bilpris349 000 kr
  • Rente: 3.8%
  • Effektiv rente: 4.68%
  • Kredittkostnad: 49 678 kr
  • Kredittkjøpspris: 398 678 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Opel Vivaro-e Life Electric 50kWh 9 seterINFORMASJON OM BILEN:

Opel Vivaro-e Life Electric 50kWh 9 seter

Bilen er bruktbilimportert av Bertel O. Steen Detalj fra Tyskland!Eksempel ved LÅN

Månedsleie kr. 2.917,-

Innskudd: 132.650,- (35% EK)

8 år/96 mnd. Nedbetalingstid

Totalpris: 280.029,-

Etablering/Tinglysning inkl.Garanti

Bilen har 2 år/100 000 km garanti fra fabrikk på bilen

8 år/160 000 km garanti på batteriet (på mer enn 70% av batteriet)Opel Vivaro-e Life Electric100 % elektrisk har alt du kan ønske deg av en flerbruksbil med 9 seter

Ute etter en flerbruksbil som er lik Peugeot Traveller og Citroën ë-SpaceTourer?

Her har du en elektrisk 9 seter med mye utstyr og plass til hele familienOpel Vivaro-e Life Electric kommer med batteri pakke på 50 kWh som gir en rekkevidde opptill 230 km etter WLTP-Rekkeviddemålingen. Vivaro-e Life Electric kan selvsagt hurtiglades. På en 100 kW ladestasjon, lader du 80 prosent av 50 kWh-batteriet på 30 minutter, mens det store 75 kWh-batteriet bruker 45 minutter på samme øvelse.Motoren i Vivaro-e Life Electric er på 100 kW (136 hestekrefter) – og med et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen, bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:

Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.Det er enkelt å lade Opel. Du trenger bare åpne ladelokket på siden. Her finner du to ladeporter: Én for hurtiglading (DC) og én for all annen ladning med tilhørende ladekabel.HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt oss

Geir Gribbestad

Salgssjef

Selger Mercedes-Benz

952 12 410Henrik Kvendseth

Bruktbilsjef

962 34 794Georg Talset

Salgsansvarlig Peugeot

954 05 443Kristian Røvik

Salgsansvarlig Opel og Kia

922 81 455Henning Lund

Salgsansvarlig Nyttekjøretøy

913 65 703Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Molde

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.