Opel Ampera-e Premium - Fullelektrisk 204 hk, 60 kWt batteri

Bertel O. Steen Ålesund

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2017
GirkasseAutomat
DrivstoffElektrisitet
Kilometerstand37500
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter204

Bertel O. Steen Ålesund

Adresse: Lerstadvn. 525, 6018 Ålesund

 • Om bilen
 • Tekniske data
 • Utstyr
Vi hos Bertel O Steen Ålesund har nå gleden av å presentere en flott og velholdt Opel Ampera-e PremiumINFORMASJON OM BILEN:

Opel Ampera-e er essensen av Opel's design og teknologiske innovasjon. Det kan oppleves i bilens dynamiske linjer, komforten og ikke minst utstyret. I denne bilen vil du oppleve en ny grad av komfort med mange ulike funksjoner for å få din kjøretur til å bli så behagelig som overhode mulig.

Opel Ampera-e gir en tilfredsstillende og smidig kjøreopplevelse både på motorvei og småveier.Kort oppsummert er dette en komfortabel, linjelekker og sporty elbil, ikledd lekker lakk, skinninteriør, ryggekamera, svært god rekkevidde (423km WLTP) og mye mer! Enkelt og greit en komplett premium, romslig og særdeles behagelig bil med gode kjøreegenskaper.UTSTYRSPAKKER:KOMFORTPAKKE

Perforerte skinnseter

Midtarmlene bak med 2 koppholdere

Oppvarmede ytre bakseter

Bose® lydanlegg
17-tommers lettmetallfelger, Carbon Flash MetallicFØRERASSISTENTPAKKE

Automatisk trafikkskiltgjenkjenning

Avstandsindikator til bilen foran
Blindsone- og filskiftvarsling

Varsling for kryssende trafikk bak
Ryggekamera
Avansert lukeparkeringsassistent med automatisk styring (APA2)
ØVRIG UTSTYR VERDT Å NEVNE:

 • DAB+ radio

 • Ryggekamera med parkeringssensorer foran og bak.

 • Avansert lukeparkeringsassistent med automatisk styring

 • Varme i seter foran

 • Varme i rattet

 • Apple CarPlay og Android Auto (Google Maps navigasjon, Spotify osv)

 • Frontkollisjonsvarsling

 • Fotgjengeroppdagelse

 • Keyless entry, start og stop

 • Automatisk fjernlysassistent

 • Trådløs lading av mobil - dersom mobilen er forberedt for dette.

 • Forvarming av bil - aktiveres via bilnøkkel.

 • Støtter hurtiglading (Opp til 150 km på 30 minutter)

 • Vinterhjul på originale 17" alu.flger m.m.

  Det har som alltid vært utført en omfattende sjekk av bilen, slik at du kan være trygg på at vi leverer en trafikksikker bil i god teknisk stand.

  SERVICEHISTORIKK:

  02.06.2020 - km 28389

  13.05.2019 - km 19747

  23.05.2018 - km 10575

  HVEM ER VI

  Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.  Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

  Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

  Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.  Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

  Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.  Frakt og levering i hele Norge

  Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.  Hengerfeste, skiboks eller takstativ

  Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

  Vi tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle våre annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.  Kontakt oss

  Ta kontakt med  Jan Erik Nilsen

  Mob: 970 50 628

  E-post: jan.erik.nilsen@bos.no  Kristoffer Holmen

  Mob:970 50 636

  E-post: kristoffer.holmen@bos.no  Ole Hermann Eliassen

  Mob: 975 43 197

  E-post: ole.hermann.eliassen@bos.no  Sindre Huru

  Mob: 916 94 456

  E-post: sindre.huru@bos.no  Inge Sunde

  Mob: 903 63 802 -

  E-post: inge.sunde@bos.no  Stian Karlsen

  Mob: 922 00 953

  E-post: stian.karlsen@bos.no  Andre Knudsen

  Mob: 970 50 607

  E-post: andre.knudsen@bos.no  Sentralbord 701 76 400

  Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.  Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Ålesund

 • Sikkert bruktbilkjøp

  Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

  Innbyttegaranti

  Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

  Tilstandsrapport

  For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

  14 dagers bytterett

  Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

  Fleksibel finansiering

  Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

  Bruktbilgaranti

  Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

  Vi kjenner bilens historie

  Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.