Mercedes-Benz S-Klasse – luksuriøs cabriolet

Det er sjelden en bil gir så mange inntrykk som en Mercedes-Benz S-Klasse cabriolet. Den har alle de karakteristiske trekkene ved en S-Klasse, bare at man nå kan kjøre rundt takløs. En bil som tar turen til nye høyder.

Gråhvit Mercedes-Benz S-Klasse kabriolet kjører på veien

Mercedes-Benz S-Klasse cabriolet er suveren på veien. Den er også suveren uten tak. Eller med tak. Den er rett og slett suveren uansett. Det er ingen overraskelse når bilen har et spekter av innovativ teknologi og banebrytende eleganse. Denne bilen overgår det aller, aller meste.

Dashboardet til Mercedes-Benz S-Klasse kabriolet

Hver kjøretur blir eventyrlig

Når sommeren kommer og luften blir varmere, er det sesong for å ta ned taket på bilen. Med S-Klasse vil kjøreturen bli komfortabel og behagelig til enhver tid. Du vil både sitte og oppleve en behagelig temperatur. At du får lyst til å kjøre langs havet og nyte været hele dagen med S-Klasse er derfor ingen overraskelse.

Mercedes-Benz' AMG-motor

Ytelse under panseret

Med eller uten tak – motorkraft teller. S-Klasse har en ekstraordinær motor under panseret med biturbo-teknologi. Motoren er en ingeniør-teknisk genistrek som alltid har suveren ytelse og effektivitet i toppen av sin klasse.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet
S-Klasse Cabriolet
ModellEffektCo2NOxPris fra
S 500455 hk199 g/km32 mg/km1 745 900
AMG S 63 4Matic585 hk144 g/km32 mg/km2 319 900

Last ned komplett prisliste

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no