Leasing av bil for privatpersoner

Leasing betyr finansiell leie og er for mange nøkkelen til en ny bil. Med leasing får du en ny bil uten å ta opp lån eller betale kontant. Du leier i stedet bilen med en månedlig sum, og leverer den tilbake etter at kontrakten går ut.

Fordeler med leasing av bil

Stadig flere velger å lease bil. Leasing er et godt alternativ for deg som ønsker en bil uten å redusere andre lånemuligheter, noe som betyr større handlefrihet.

•  Du får en helt ny bil
•  Oversiklige månedlige utgifter
•  Du slipper å ta opp lån
•  Du slipper å selge bilen ved kontraktslutt
•  Du slipper risiko for ekstraordinært verditapp på bilen

Lease eller kjøpe bil?

Stadig fler velger å lease bil. Leasing er et godt alternativ for deg som ønsker en bil uten å redusere andre lånemuligheter, noe som betyr større handlefrihet. Du får i tillegg en god, månedlig oversikt over dine utgifter. Det hele koker ned til dine økonomiske preferanser, men leasing vil generelt ha en høyere totalpris enn ved kjøp eller lån. Dette fordi du får et mer forutsigelig bilhold og slipper evt. verditap.

Fullservice leasing av bil for privatpersoner

Fullservice leasing for privatpersoner er for deg som ønsker en forutsigbar biløkonomi uten overraskelser. 
Bilhold er mer enn selve finansieringen av bilen, en utgiftspost som kommer uventet på de fleste. Fullservice leasing er for deg som ønsker et forutsigbart bilhold der vi inkluderer en rekke viktige tilleggstjenester i månedsleien.

Du får oversikt over hva bilen koster deg i måneden og du får ingen overraskelser. Du velger selv hvilke tilleggstjenester du vil ha i leasing-leien. Jo flere tjenester du velger, jo mer forutsigbart blir ditt bilhold. Mange kunder foretrekker en fast pris i måneden for bilrelaterte kostnader. 

Vi tilbyr fullservice leasing av bil med:

  Forsikring
  Service- og vedlikeholdsavtale
  Drivstoff- og el-kort
  Dekkhotell
  Bombrikke
  Leiebil

Ofte stilte spørsmål om leasing

Hva er minste bindingstid?
Minste bindingstid med vår leasingkontrakt er 12 måneder.

Hva gjør jeg ved feil og uforutsette problemer i leasing-peioden?
Garantien til bilen dekker feil og uforutsette problemer med bilen. Garantivilkårene varierer avhengig av hvilken bil du velger. 

Hvem har ansvaret for service og vedlikehold?
Du har ansvaret for å følge opp bilen med service og vedlikehold. Med fullservice leasing kan du velge å inkludere service- og vedlikeholdsavtale.

Hva skjer hvis jeg er uheldig og skader bilen?
Som med en bil du eier, er det du som er ansvarlig hvis bilen blir skadet. Du kan selvsagt benytte deg av din forsikring hvis det skulle gå galt. Skulle bilen bli totalskadet faller leieavtalen bort.

Hvem kan kjøre bilen?
Du bestemmer hvem som kan kjøre bilen. Her er det ingen begrensninger.

Hva skjer når jeg skal levere tilbake bilen?
Bilen du leaser leveres tilbake til forhandler. Her kontrollerer vi bilen for feil og mangler utover normal bruk og slitasje. Forhandler sjekker også at kilometerstanden er i henhold til kontrakten. Skulle kilometerstanden være høyere enn avtalt vil du bli fakturert for det du har kjørt over. Ser du underveis i leieforholdet at du kjører mer enn det som var den opprinnelige avtalen, kan vi gjøre en ny avtale underveis.

Lease eller kjøpe?
Det hele koker ned til dine økonomiske preferanser, men leasing vil generelt ha en høyere totalpris enn ved kjøp eller lån. 

Bestill pristilbud