Finansiering av bilkjøp Bertel O. Steen

 

Leasing av bil for privatpersoner

Leasing betyr finansiell leie og er for mange nøkkelen til en ny bil. Med leasing får du en ny bil uten å ta opp lån eller betale med kontant. Du leier i stedet bilen med en månedlig sum, og leverer den tilbake etter at kontrakten har endt.

Fordeler med leasing av bil

•  Du får en helt ny bil
•  Oversiklige månedlige kostnader
•  Fleksibilitet til å bytte bil
•  Du slipper å ta opp lån
•  Du slipper å selge bilen ved kontraktslutt
•  Du slipper risiko for ekstraordinere verditapp på bilen

Lease eller kjøpe bil?

Fler og fler velger å lease bil. Leasing er et godt alternativ for deg som ønsker en bil uten å redusere andre lånemuligheter, noe som betyr større handlefrihet. Du får i tillegg en god, månedlig oversikt over dine utgifter. Det hele koker ned til dine økonomiske preferanser, men leasing vil generelt ha en høyere totalpris enn ved kjøp eller lån. 

Fullservice leasing av bil for private

Fullservice leasing for private er for det, der ønsker en forutsigbar biløkonomi uten overrasker. 
Bilhold er mer enn selve finansieringen av bilen og kan være en utgiftspost som kommer uventet på de fleste. Fullservice leasing er for deg som ønsker et forutsigbart bilhold der vi inkluderer en rekke viktige tilleggstjenester i månedsleien.

Med fullservice leasing har du oversikt over hva bilen koster deg i måneden og du får ingen overraskelser. Du velger selv hvilke tjenester i tillegg til leasingleien du vil ha fra oss.

Jo flere tjenester du velger, jo mer forutsigbart blir ditt bilhold. Mange kunder foretrekker en fast pris i måneden for bilrelaterte kostnader, noe som er enkelt og forutsigbart for deg. Kontakt os i dag for et tilbud på den bil, du ønsker. 

Vi tilbyr fullservice leasing av bil med:

  Forsikring
  Service og vedlikeholdsavtale
  Drivstoffkort & El kort
  Dekkhotell
  Bombrikke
  Leiebil

Ofte stilte spørsmål om leasing

Hva er minste bindingstid?
Minste bindingstid ved vår leasingkontrakt er 12 måneder.

Kan kontrakten sies opp?
Du kan si opp kontrakten etter den fullførte bindingstiden på 12 måneder, uavhengig av avtalt leieperiode.

Hva gjør jeg ved feil og uforutsette problemer i leasingpeioden?
Garantien til bilen dekker feil og uforutsette problemer med bilen. Garantivilkårene forandrer seg fra bilmerke til bilmerke.

Hvem har ansvaret for service og vedlikehold?
Kunden har ansvaret for å følge opp bilen med service og vedlikehold av bilen. I fullservice leasing kan Service og vedlikeholdsavtale inngå. 

Hva skjer hvis jeg er uheldig og skader bilen?
Som med en bil du eier, er det du som er ansvarlig hvis bilen skulle bli skadet. Du kan selvsagt benytte deg av din forsikring hvis det skulle gå galt. Skulle bilen bli totalskadet faller leieavtalen bort.

Hvem kan kjøre bilen?
Alle du tillater kan kjøre bilen under ditt ansvar. Her er det ingen begrensninger.

Hva skjer når jeg skal levere tilbake bilen?
Bilen du leaser leveres tilbake til forhandler. Her kontrollerer vi bilen for feil og mangler utover normal bruk og slitasje. Forhandler sjekker også at kilometerstanden er i henhold til kontrakten. Skulle kilometerstanden være høyere enn kontrakten vil du bli fakturert for overkjørte kilometer. Ser du underveis i forløpet at du kjører med enn i henhold til kontrakten kan du øke denne.

Les mer om:

Billån
Billån med innbyttegaranti
Næringsleasing