Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker. Finn inspirasjon på de ulike merkers nettsider.  Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Kia , DS og smart.

Så mye rabatt får du

I vedlagte skjema finner du rabattsatsene for deg som er medlem av EL Proffen. Rabattene varierer fra merke til merke.

Rabattskjema for EL Proffen

Slik kjøper du bil med rabatt

Det er enkelt å oppnå rabatten. Det eneste du behøver å gjøre er å ta med et signert eksemplar av «Medlemsbekreftelse» som du finner nedenfor. Dette gir du til forhandleren og deretter får du automatisk rabatten.

Medlemsbekreftelse

Slik beregnes din rabatt

Din rabatt% beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusiv engangsavgift / registreringsavgift. Det betyr at du får rabatt på bilen samt det ekstrautstyret som medfølger fra fabrikken. 
Eksempler på utstyr montert på fabrikk er firehjulstrekk og navigasjonsutstyr, mens for eksempel hengerfeste ikke monteres på fabrikk. 

Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og modeller med spesialpris. For slike modeller gir vi naturligvis gjerne et uforpliktende pristilbud. 

Lokale leverings– og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av hvor du ønsker bilen levert. 

Få oversikt med prøvekjøring

Det skjer mye innenfor utviklingen av biler og det kan kanskje føles vanskelig å få god oversikt over de ulike modellene og mye av det moderne utstyret. Den beste måten å få oversikt på er å prøvekjøre en eller flere biler. 

Vi viser gjerne bilene våre frem og du er alltid velkommen til å prøvekjøre våre modeller gratis og uten binding. Du kan også få et uforpliktende tilbud på en eller flere biler slik at du får et inntrykk av hva en bil vil koste deg. Ta familien, venner eller partneren din med.

Bestill prøvekjøring

Ta kontakt

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat eller dersom du har spørsmål til rabattavtalen. 

Få uforpliktende pristilbud