Hopp til hovedinnhold

Småbil

Småbiler blir ofte også omtalt som bybil, da størrelsen kombinert med enkel manøvrering gjør biltypen spesielt godt egnet i byer og urbane strøk.

Illustrasjon småbil

Fordeler med en småbil

  • Liten og smart
  • Svært billig i drift
  • Den perfekte bybil

Liten og smart

Selv om småbiler har et kompakt ytre, betyr ikke det at mulighetene er begrenset. På lik linje med større modeller, er biltypen fylt med moderne teknologi og sikkerhetsutstyr, og motorene er kraftige nok til at du vil trives godt på landeveien.

Fører og passasjer vil finne seg godt til rette i forsetene, og i de fleste modeller vil ytterlige to vokse ha rikelig med plass i baksetet. Bagasjekapasiteten er noe begrenset, men ukens storhandel eller et par treningsbager laster du inn uten problemer.

Lav vekt og effektive motorer betyr redusert forbruk og drivstoffkostnader. En småbil passer godt for deg som bor sentralt, ønsker friheten ved det å kunne kjøre når og hvor du vil, men ønsker et rimelig og forutsigbart bilhold.

Populære småbiler

Kampanjepris - spar inntil kr 19 062,-
Opel Corsa-e i fart

Elektrisk

Opel

Corsa-e

Rekkevidde337 km
HjuldriftForhjulsdrift
Bagasjerom267 l
325 000 kr

Lurer du på om småbil er noe for deg?

Vi har småbiler fra forskjellige merker, og kan gi deg råd om småbil er det rette valget for deg. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat!

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i en småbil? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Illustrasjon svart småbil