Citroën C1

Citroën C1

Citroën C1 er på alle måter unik. De vertikale lysene skaper en lystig lyssignatur som fremhever bilens frekke og innovative karakter. Lek deg med en herlig fargepalett for både karosseri og tak – og gjør den iøynefallende bilen enda mer til din egen. Den ergonomiske utformingen og det 196 liter store bagasjerommet gjør C1 til en usedvanlig funksjonell bil. Og når baksetene er lagt ned, er kapasiteten hele 780 liter. C1 er designet for å gjøre hverdagen enklere.

Citroën C1

Elegant og smart kupé

C1 nøyer seg ikke med å se bra ut på utsiden – også interiøret får du i spreke og livlige farger. Dashbordet er stilrent, ryddig og med elegante linjer. Den muntre stemningen i kupeen forsterkes av de attraktive og fengende setetrekkene. Men i C1 går ikke design på bekostning av teknologi eller komfort: Berøringsskjermen har en rekke funksjoner og er intuitiv i bruk, mens ryggekameraet sikrer deg en avslappet kjøretur – hver gang.

Citroën C1

Et urbant vidunder

Gjennom utmerket fjæring og fast grep om veien serverer C1 en behagelig kjøreopplevelse – uansett forhold. Dette er smidighet på sitt aller ypperste. Men funksjonalitet handler om mer enn kjøreegenskaper. Derfor kommer C1 med en rekke smarte funksjoner som gjør hverdagen din enklere: Nøkkelfri adgang og bakkestartassistent er bare noen av dem. I tillegg er drivstofforbruket optimalisert – selvfølgelig. Sett deg inn og opplev bykjøring slik den skal være.

Beregn din månedspris

169 900 Kr
Kr
1 534 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 7.78%
  • Kredittkostnad: 36 829,-
  • Kredittkjøpspris: 206 729,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Citroën C1 - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Citroën C1 priser
ModellvariantPris fra
1.0 VTi 72 S&S man., Feel169 900
1.0 VTi 72 S&S man., Shine179 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.