Citroën C3 – stilren kompaktbil

Citroën C3 skiller seg ut uansett hvor den er. Den karismatiske fronten og de sjenerøse kurvene bidrar til et kraftig, selvsikkert og energisk uttrykk. Samtidig gir de myke linjene, den grafiske signaturen og de friske fargekombinasjonene en trendy utstråling. Til sammen skaper det C3 – og kjærlighet ved første blikk.

Like unik som deg

Nye Citroën C3 er tro mot merkets kjerneverdier. De unike proporsjonene gjør bilen lett å kjenne igjen, og den høye, robuste fronten signaliserer avbalansert styrke. C3 er muskuløs og myk – ikke aggressiv. I kombinasjon med de flytende kurvene får du en bil som utstråler energi, modernitet og trygghet. Velg mellom et bredt spekter av vakre farger, temaer og utstyr, og personaliser din C3 – innvendig som utvendig.

En perle i bybildet

Nye C3 er mer enn en sjarmør. De kompakte dimensjonene, med en lengde på under 4 meter, gjør den til en suveren bybil – smidig og eventyrlig lett å manøvrere. C3 fås også med Citroëns Airbump®-system, ikke bare et stilig grafisk element, men en motstandsdyktig overflate som beskytter karosseriet mot skader. I tillegg byr nye C3 på både praktisk og stilrent interiør, gjennomtenkte oppbevaringsløsninger, smart teknologi og drivstoffgjerrig motor. Alt for å gjøre hver kjøretur enkel og behagelig for deg.