Citroën C5 Aircross SUV - Norges mest komfortable SUV

Citroën sin erfaring innen bilsport, gir en unik kompetanse innen støtdemping og fjæring. Med Progressive Hydraulic Cushions®-fjæring får du en komfortabel kjøreopplevelse, som Citroën selv beskriver som et flyvende teppe som glir over bakken.

De komfortable setene med 15 mm. tykt skum, gir deg god sittestilling på lengre kjøreturer, og du kan også få med et eget massasjesystem. I tillegg kan du få både nøkkelfri adgang og start, elektrisk parkeringsbrems, Park Assist, ryggekamera med Top Rear Vision og 360 Vision.

C5 Aircross SUV gir deg en bekymringsfri kjøreopplevelse 

Citroën er stolte av å presentere et første skritt i retning av selvkjørende biler med 20 førerassistent-teknologier. Gled deg til en mer bekymringsfri kjøreopplevelse med sikkerhetsbremser, blindsonevarsler, adaptiv cruisekontroll, tretthetsvarsler, og den minner deg også på når det er på tide med en kaffepause.

C5 Aircross SUV - opplev gleden ved 720 liters bagasjerom

Med hendene fulle av bagasje eller matvarer, er det herlig å kunne åpne den elektriske bakluka med foten, og oppleve gleden av opptil 720 liters bagasjerom med et integrert reservehjul. I tillegg deles bakseteryggene inn i tre like store deler(33/33/33), som med andre ord betyr at du kan legge ned det midterste baksetet, og få god plass til ski og lengre last.