Citroën E-Berlingo Multispace

Citroën E-Berlingo Multispace - flerbruks-elbil 

Ingenting er lagt til tilfeldighetene med denne modellens design og smarte plassering av litium-batteriene eller romslige interiør. Med E-Berlingo Multispace slipper du rushtidsavgift i Oslo, får avgiftsfritak, lave eller ingen bomavgifter. Dessuten kan du ved en hurtigladestasjon lade 50 % av rekkevidden på bare et kvarter. Med andre ord vil du få en grønn og behagelig kjøreopplevelse med denne romslige elbilen. Rekkevidden er opptil 170 km (NEDC-cyclus).
 

Citroën E-Berlingo Multispace

Elbil med plass til 5 personer og stort bagasjerom 

E-Berlingo Multispace elbil har plass til fem personer, med smarte oppbevaringsrom rundt om i kupeen. Bagasjerommet er blant de største i kategorien på opptil 1350 liter med 5 personer i bilen. Dersom du velger en modell uten bakseter, får du hele 3000 liter i bagasjerommet. 

Citroën E-Berlingo Multispace

Kom til varm eller avkjølt bil med MyCitroën-appen

Ingenting føles bedre enn å ankomme en forvarmet bil på vinteren, eller en avkjølt bil på sommeren. Med MyCitroën-appen får du full oversikt over ladestatus og bilens batteri, samtidig som du kan styre bilens kupé eksternt fra din smarttelefon. Denne elbilen er dessuten utstyrt med et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter, med Bluetooth®, USB-port, jack-kontakt og Apple CarPlay. 

Priser og modeller

Citroën E-Berlingo Multispace priser.

Citroën E-Berlingo Multispace priser
ModellHKUtstyrsnivåDrivstoffPris fra
Citroën E-Berlingo Multispace67 HK / 49 KWElectriqueElektrisk229 900

Veiledende utsalgspriser inkludert avgifter, frakt og levering Drammen. Årsavgift og lokal frakt tilkommer. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. For mer info om utstyrsnivå, se prislisten. Informasjon om ekstrautstyr finner du også i prislisten.

Finansiering

229 900 Kr
Kr
4.95%
2 027 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.