Citroën E-Berlingo Multispace

Citroën E-Berlingo Multispace - flerbruks-elbil med rekkevidde på 170 km

Ingenting er lagt til tilfeldighetene med denne modellens design og smarte plassering av litium-batteriene eller romslige interiør. Med E-Berlingo Multispace slipper du rushtidsavgift i Oslo, får avgiftsfritak, lave eller ingen bomavgifter. Dessuten kan du ved en hurtigladestasjon lade 50 % av rekkevidden på bare et kvarter. Med andre ord vil du få en grønn og behagelig kjøreopplevelse med denne romslige elbilen. Rekkevidden er opptil 170 km (NEDC-cyclus).
 

Citroën E-Berlingo Multispace

Elbil med plass til 5 personer og stort bagasjerom 

E-Berlingo Multispace elbil har plass til fem personer, med smarte oppbevaringsrom rundt om i kupeen. Bagasjerommet er blant de største i kategorien på opptil 1350 liter med 5 personer i bilen. Dersom du velger en modell uten bakseter, får du hele 3000 liter i bagasjerommet. 

Citroën E-Berlingo Multispace

Kom til varm eller avkjølt bil med MyCitroën-appen

Ingenting føles bedre enn å ankomme en forvarmet bil på vinteren, eller en avkjølt bil på sommeren. Med MyCitroën-appen får du full oversikt over ladestatus og bilens batteri, samtidig som du kan styre bilens kupé eksternt fra din smarttelefon. Denne elbilen er dessuten utstyrt med et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter, med Bluetooth®, USB-port, jack-kontakt og Apple CarPlay. 

Beregn din månedspris

229 100 Kr
Kr
2 020 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 7.09%
  • Kredittkostnad: 45 005,-
  • Kredittkjøpspris: 274 105,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Citroën E-Berlingo Multispace - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.

Citroën E-Berlingo Multispace priser
ModellvariantPris fra
E-Berlingo, 67 hk, 49 kw, Electrique utstyrsnivå229 100

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.