Citroën SpaceTourer Business

SpaceTourer Business - elegante business-reiser

La passasjerene føle at de er på førstes klasse med gode skinnseter, egne klappbord og mørke sideruter. Du kan fokusere på kjøringen, mens et “head up”-display viser deg de viktigste kjøreopplysningene lett tilgjengelig i synsfeltet som sjåfør. Du kan med andre ord kose deg med å fokusere på veien!
 

Citroën SpaceTourer Business

SpaceTourer Business kan tilpasses din virksomhet

Det finnes en Citroën SpaceTourer som er skreddersydd for behovene til deg og dine kunder! Takket være en ekstrem tilpasningsdyktighet, kan du med Business-versjonen tilpasse den til din virksomhet.

Citroën SpaceTourer Business

Laveste forbruk i sin klasse

Business SpaceTourer er ikke bare rå på komfort, du kan også skryte på deg et godt miljøfotavtrykk sammenlignet med andre modeller i samme segment. Citroën er stolte av å kunne skilte med at denne bilen har det laveste forbruket i sin klasse. 

Priser og modeller

Priser Citroën SpaceTourer Business. Inkl. frakt Drammen. Lokal frakt tilkommer.
Prisliste Citroën SpaceTourer Business
ModellKarosseriUtstyrsnivåDrivstoffPris fra
BlueHDi 120 man.L2 StandardShineDiesel589 900
BlueHDi 180 EAT8L2 StandardShineDiesel709 900
BlueHDi 120 man.L3 LangShineDiesel619 900
BlueHDi 180 EAT8L3 LangShineDiesel739 900

Veiledende utsalgspriser inkludert avgifter, frakt og levering Drammen. Årsavgift og lokal frakt tilkommer. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. For mer info om utstyrsnivå, se prislisten. Informasjon om ekstrautstyr finner du også i prislisten.