DS 3 fransk luksusbil

DS 3 – en luksuriøs og urban småbil

DS 3 er småbilen som gir det en ekstra følelse av kvalitet. En bil som egner seg godt i byen takket være sin kompakte størrelse. DS 3 leker med detaljer, og er spekket med dem. Alt fra de krumme listene langs dørene til fargespillet mellom taket og resten av bilen.

DS 3 Performance, er siste tilskudd i bilserien DS 3. Den leveres med 208-hesters motor og byr på presis styring og intens kjøreglede. Med sine 18” lettmetallfelger og doble sports-eksosrør er dette en bil som blir lagt merke til på veien. 

Enestående design

Interiøret i DS 3 er unikt. Silhuetten er fengslende og stilen rendyrket med spennende kontraster mellom bølgende linjer, grafiske trekk og sjenerøse kurver. Det store detaljfokuset går også tydelig frem av materialbruken, med naturmaterialer som aluminium, metall i girspakkulen og skinn i setene. DS 3 har en unik lyssignatur der LED-pærene i lyktene er omkranset av skarpe lyslinjer. 

DS 3 er et av få merker som gir deg valget mellom tre forskjellige typer eksklusivt skinn som sjelden blir brukt i biler. DS tilbyr også et stort utvalg av inn- og utvendige tilpasningsmuligheter.

Smart teknologi

DS 3 er full av smarte løsninger som gir optimale kjøreegenskaper og ergonomisk og intuitiv betjening av bilens ulike funksjoner. Nettbasert teknologi gjør at du kan være pålogget også når du sitter i bilen og berøringsskjermen er kompatibel med smarttelefonen, noe som gir deg tilgang til et bredt utvalg av tjenester.

Du kan velge mellom flere effektive og høytytende motorer som er utviklet spesielt for DS-modellenes dynamiske temperament. Alle motorene oppfyller Euro 6-kravene, og viser dermed også omtanke for miljøet.

Beregn din månedspris

259 900 Kr
Kr
2 273 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 49 273,-
  • Kredittkjøpspris: 309 173,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

DS 3 - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.
DS 3 prisliste
ModellPris fra
PureTech, 110 hk, EAT6 aut.259 900

* Det tas forbehold for skrivefeil.