DS 7 Crossback – Slik en SUV skal være

DS 7 Crossback er en ny SUV for den kresne! Den vil være tilgjengelig fra siste kvartal i 2017. DS 7 Crossback utstråler muskuløs kraft, karisma og raffinert modernitet. Bilen byr på presisjonshåndverk av ypperste klasse og kan tilpasses med ulike materialer av høy kvalitet, for å gjenspeile din personlighet. Hver detalj er viktig. Fra den sentralt plasserte HD-berøringsskjermen som kobler deg til navigasjon, multimedia, Mirror Screen og DS Connect, til DS Park Pilot som parkerer bilen for deg. Dette er en bil som oser av luksus.

Fronten til en DS 7 Crossback

En unik mulighet

DS7 Crossback La Première er en unik limited edition bil som kun er tilgjengelig i lanseringsperioden. Bilen leveres i Grå Aluminium, Hvit Perle eller Sort Perla Nera og har 20″ felger. Interiøret setter en ny standard for kvalitetsfølelse, og har en rekke lekre detaljer, blant annet The first inngravert på bilen.

Display og interiør til DS 7

Enestående lysdesign og interiør

Sett forfra smelter de særegne DS-vingene sømløst inn i grillen og linjene trekkes videre ut til signaturlyktene. De juvelformede DS Active LED Vision-frontlyktene gir DS 7 Crossback et gripende utseende. Du kan velge mellom fem utsøkte typer interiør, og på den måten skreddersy bilen til å passe din personlighet. Bilen leveres med Focal lydanlegg som er tilpasset interiøret. Dette gir perfekt akustikk, slik at du kan oppleve lyden i sin reneste form..

Interiør DS 7

Vi tar sikkerheten din på alvor

Mangel på oppmerksomhet og tretthet er de faktorene som forårsaker flest bilulykker. DS Driver Attention Monitoring overvåker kontinuerlig øynene, hodebevegelser eller tegn til hurtig kursendring ved hjelp av et infrarødt kamera. Dersom du viser tegn til tretthet varsler bilen med lyd og symbol at du bør stoppe. DS7 Crossback er også en drøm å parkere. Den skanner etter ledige parkeringsplasser, og med et enkelt tastetrykk parkerer bilen seg selv, uten at du trenger å røre rattet, bremsen eller gasspedalen.

Priser og modeller

DS 7 Crossback fåes i flere varianter

DS 7 Crossback kommer høsten 2017.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no