Fronten til en DS 7 Crossback

DS 7 Crossback er den første perlen fra DS Automobiles 2. generasjon. Dette er en sofistikert SUV som hevder sin plass på veien med en umiskjennelig front: DS-vingene, som i fronten smelter sømløst sammen med grillen. Linjene trekkes videre ut til juvelen i kronen – de spektakulære signaturlyktene. Alle materialer og hver eneste detalj har referanse til high fashion, og skaper til sammen en SUV helt ulikt noe annet.

Enestående lysdesign og interiør

De juvelformede DS Active LED Vision-frontlyktene gir DS 7 Crossback et gripende, smykkeaktig utseende. DS vet at detaljene teller, og lar deg velge mellom flere utsøkte typer interiør. Slik kan du skreddersy bilen til dine preferanser – og din personlighet. Bilen leveres med et høykvalitets lydanlegg fra Focal som er tilpasset interiøret for å gi perfekt akustikk. Slik kan du oppleve lyden i sin reneste form. Noe dårligere fortjener du ikke i en DS.

Sikker og smidig

Mangel på oppmerksomhet og tretthet er faktorene som forårsaker flest bilulykker. DS Driver Attention Monitoring overvåker kontinuerlig øynene, hodebevegelser eller tegn til hurtig kursendring ved hjelp av et infrarødt kamera. Dersom du viser tegn til tretthet, varsler bilen med lyd og symbol at du bør stoppe. Men DS 7 Crossback er mer enn sikker, den er også en drøm å parkere. Bilen skanner etter ledige parkeringsplasser, og med et enkelt tastetrykk parkerer bilen seg selv – uten at du trenger å røre rattet, bremsen eller gasspedalen.

Bertel O. Steen billånskalkulator

Kr
Kr
4 491 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 86 701,-
  • Kredittkjøpspris: 616 601,-

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Priser og modeller - DS 7 Crossback
DS 7 Crossback priser
DS 7 Crossback priser
ModellMiljøklasseDrivstoffPris fra
PureTech 180 S&S EAT8 Grand ChicFBensin529 900
PureTech 225 S&S EAT8 Grand ChicFBensin549 900
BlueHDi 180 S&S EAT8 Grand ChicEDiesel529 900