DS 7 Crossback – Slik en SUV skal være

DS 7 Crossback er en ny SUV for den kresne! Den vil være tilgjengelig fra siste kvartal i 2017. DS 7 Crossback utstråler muskuløs kraft, karisma og raffinert modernitet. Bilen byr på presisjonshåndverk av ypperste klasse og kan tilpasses med ulike materialer av høy kvalitet, for å gjenspeile din personlighet. Hver detalj er viktig. Fra den sentralt plasserte HD-berøringsskjermen som kobler deg til navigasjon, multimedia, Mirror Screen og DS Connect, til DS Park Pilot som parkerer bilen for deg. Dette er en bil som oser av luksus.

Fronten til en DS 7 Crossback

En unik mulighet

DS7 Crossback La Première er en unik limited edition bil som kun er tilgjengelig i lanseringsperioden. Bilen leveres i Grå Aluminium, Hvit Perle eller Sort Perla Nera og har 20″ felger. Interiøret setter en ny standard for kvalitetsfølelse, og har en rekke lekre detaljer, blant annet The first inngravert på bilen.

Display og interiør til DS 7

Enestående lysdesign og interiør

Sett forfra smelter de særegne DS-vingene sømløst inn i grillen og linjene trekkes videre ut til signaturlyktene. De juvelformede DS Active LED Vision-frontlyktene gir DS 7 Crossback et gripende utseende. Du kan velge mellom fem utsøkte typer interiør, og på den måten skreddersy bilen til å passe din personlighet. Bilen leveres med Focal lydanlegg som er tilpasset interiøret. Dette gir perfekt akustikk, slik at du kan oppleve lyden i sin reneste form..

Interiør DS 7

Vi tar sikkerheten din på alvor

Mangel på oppmerksomhet og tretthet er de faktorene som forårsaker flest bilulykker. DS Driver Attention Monitoring overvåker kontinuerlig øynene, hodebevegelser eller tegn til hurtig kursendring ved hjelp av et infrarødt kamera. Dersom du viser tegn til tretthet varsler bilen med lyd og symbol at du bør stoppe. DS7 Crossback er også en drøm å parkere. Den skanner etter ledige parkeringsplasser, og med et enkelt tastetrykk parkerer bilen seg selv, uten at du trenger å røre rattet, bremsen eller gasspedalen.

Varianter

DS 7 Crossback fåes i flere varianter

DS 7 Crossback kommer høsten 2017.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no