DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid DS7 e-Tense
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr

DS 7 Crossback E-Tense Plug-in hybrid skiller seg ut

Selv om særtrekkene fra DS 7 Crossback er beholdt, skiller E-Tense plugin-hybrid seg ut med mange spesielle designelementer, som viser at dette er en moderne bil med høy ytelse. Kupeen i DS 7 Crossback har unike detaljer, som guilloche-graveringer med Clous de Paris-mønster, en B.R.M. R180-klokke og dekorative sømmer. 

E-SAVE-modusen i E-Tense-modellen sørger for at du har igjen nok strøm til å kunne kjøre helelektrisk, uten å slippe ut drivhusgasser eller annen forurensning. 

I DS7 Crossback E-Tense kan du bruke mobilen og appen MyDS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

DS 7 Crossback E-Tense - fleksibel og behagelig

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION analyserer veien foran deg, og tilpasser fjæringen automatisk, slik at komforten og kjøreegenskapene blir best mulig. I tillegg overvåker systemet hastighet, rattvinkel og bremsing, for å gi deg en trygg kjøreopplevelse. 

DS 7 Crossback E-Tense - la bilen ta seg av styringen

DS CONNECTED PILOT er et nyskapende system som tilpasser hastigheten og avstanden etter kjøretøyet foran, tar seg av styringen, og sikrer at bilen er plassert riktig i filen. Systemet fungerer i hastigheter fra 0 til 180 km/t, og kan både stanse bilen helt, og sette den i gang igjen. 

Beregn din månedspris

539 900 Kr
Kr
4 381 Kr
  • Rente: 3.8%
  • Effektiv rente: 4.73%
  • Kredittkostnad: 69 641,-
  • Kredittkjøpspris: 609 541,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.

DS Automobiles DS 7 Crossback E-Tense plug-in hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid priser
ModellvariantPris fra
Plug-in Hybrid, 4x2, 225 hk, Grand Chic539 900
Plug-in Hybrid, 4x4, 300 hk, Grand Chic599 900
Plug-in Hybrid, 4x4, 300 hk, Performance Line599 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten