DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid

DS 7 Crossback E-Tense Plug-in hybrid skiller seg ut

Selv om særtrekkene fra DS 7 Crossback er beholdt, skiller E-Tense 4x4 plugin-hybrid seg ut med mange spesielle designelementer som viser at dette er en moderne bil med høy ytelse. Kupeen i DS 7 Crossback har unike detaljer, som guilloche-graveringer med Clous de Paris-mønster, en B.R.M. R180-klokke og dekorative sømmer. 

E-SAVE-modusen i E-Tense-modellen sørger for at du har igjen nok strøm til å kunne kjøre helelektrisk, uten å slippe ut drivhusgasser eller annen forurensning. 

I DS7 Crossback E-Tense kan du bruke mobilen og appen MyDS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid

DS 7 Crossback E-Tense - fleksibel og behagelig

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION analyserer veien foran deg og tilpasser fjæringen automatisk, slik at komforten og kjøreegenskapene blir best mulig. I tillegg overvåker systemet hastighet, rattvinkel og bremsing for å gi deg en trygg kjøreopplevelse. 

DS7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid

DS 7 Crossback E-Tense - la bilen ta seg av styringen

DS CONNECTED PILOT er et nyskapende system som tilpasser hastigheten og avstanden etter kjøretøyet foran, samt tar seg av styringen og sikrer at bilen er plassert riktig i filen. Systemet fungerer i hastigheter fra 0 til 180 km/t og kan både stanse bilen helt og sette den i gang igjen. 

Bertel O. Steen billånskalkulator

Kr
Kr
4 902 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 93 657,-
  • Kredittkjøpspris: 673 557,-

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Priser og modeller - DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid priser.
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-in hybrid priser
ModellUtstyrsnivåDrivstoffPris fra
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 300 S&S EAT8 Grand ChicPlug-in hybrid579 900

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. Priser for ekstrautstyr finner du i prislisten.