Kia Carens – praktisk flerbruksbil med 7 seter

Kia Carens er en bil som dekker alle praktiske behover. Med 7 seter og stor fleksibilitet, er det nærmest ingen grenser for hva man kan gjøre. Bilen overrasker med sin banebrytende teknologi, og betryggende sikkerhet. Kombiner dette med overlegen komfort, og bilen bevis at det er en flerbruksbil som er deg verdig.

Kia Carens

Biler i MPV-klassen er sjelden pene biler. Vi mener med hånden på hjertet at Kia Carens er et unntak fra dette. Carens er ikke bare en pen bil å se på, den er også praktisk og trygg. Noe for alle som har en stor familie. Bilen har en rekke tilpasningsmuligheter, samtidig som den er kompakt i størrelsen.

Kia Carens

En bil som fyller alle behover

Det ligger i navnet hva en flerbruksbil er. Det er en allsidig bil som skal fungere effektivt og praktisk. Det betyr mye seteplass, trygghet, intuitive løsninger, og praktisk teknologi. Carens er derfor en gjennomtenkt bil som har alt dette og litt til. Dette er en unik MPV som rett og slett må oppleves.

Kia Carens

Gode motoregenskaper

Motoren finnes i to utgaver – bensinmotoren Gamma 1,6 GDI, og dieselmotoren U2 1,7. Begge motorene har avansert teknologi og turboladere som sørger for lite støy, utslipp og besparende drivstoffegenskaper. Motorene er samtidig svært energiske og har massevis av krefter.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Kia Carens
Kia Carens
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,7 CRDi diesel manuell115 hk117 g/kmActive341 900
1,6 bensin manuell135 hk143 g/kmActive351 900
1,7 CRDi diesel automat141 hk127 g/kmActive366 900
1,6 bensin manuell135 hk143 g/kmExclusive381 900
1,7 CRDi diesel auttomat141 hk127 g/kmExclusive396 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no