Kia Carens – praktisk flerbruksbil med 7 seter

Kia Carens er en bil som dekker alle praktiske behover. Med 7 seter og stor fleksibilitet, er det nærmest ingen grenser for hva man kan gjøre. Bilen overrasker med sin banebrytende teknologi, og betryggende sikkerhet. Kombiner dette med overlegen komfort, og bilen bevis at det er en flerbruksbil som er deg verdig.

Kia Carens

Biler i MPV-klassen er sjelden pene biler. Vi mener med hånden på hjertet at Kia Carens er et unntak fra dette. Carens er ikke bare en pen bil å se på, den er også praktisk og trygg. Noe for alle som har en stor familie. Bilen har en rekke tilpasningsmuligheter, samtidig som den er kompakt i størrelsen.

Kia Carens

En bil som fyller alle behover

Det ligger i navnet hva en flerbruksbil er. Det er en allsidig bil som skal fungere effektivt og praktisk. Det betyr mye seteplass, trygghet, intuitive løsninger, og praktisk teknologi. Carens er derfor en gjennomtenkt bil som har alt dette og litt til. Dette er en unik MPV som rett og slett må oppleves.

Kia Carens

Gode motoregenskaper

Motoren finnes i to utgaver – bensinmotoren Gamma 1,6 GDI, og dieselmotoren U2 1,7. Begge motorene har avansert teknologi og turboladere som sørger for lite støy, utslipp og besparende drivstoffegenskaper. Motorene er samtidig svært energiske og har massevis av krefter.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Carens priser.
Kia Carens
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,7 CRDi diesel manuell115 hk117 g/kmActive351 900
1,6 bensin manuell135 hk143 g/kmActive363 900
1,7 CRDi diesel automat141 hk127 g/kmActive378 900
1,6 bensin manuell135 hk143 g/kmExclusive393 900
1,7 CRDi diesel auttomat141 hk127 g/kmExclusive408 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no