Kia Ceed gir deg lyst til å sette deg bak rattet

Nye Kia Ceed gir deg lyst til å sette deg bak rattet. Den todelte grillen gir bilen et bredt og sportslig utseende, som toppes av kromlister rundt siderutene og tofargede, 17-tommers lettmetallfelger. Med høyglanset spoiler, LED-kjørelys og forkrommede eksosrør, inviterer Ceed deg med på reisen det er umulig å ikke glede seg til. Sett deg inn og nyt turen – uansett hvor den måtte gå.

Kvalitet i alle detaljer

I nye Kia Ceed er alt designet rundt føreren. Det eksklusive interiøret er ikke bare elegant i sin utforming, men smart. Her er alt lett tilgjengelig, med et instrumentpanel som gir mye rom til føreren – samtidig som du beholder god oversikt. Myke overflater preger hele den romslige kupeen, og finishen velger du selv. Den store berøringsskjermen og en rekke førerassistentsystemer, smelter innovativ teknologi sammen med forførende design. Resultatet er ren kjøreglede.

Imponerende kjøreegenskaper

Uansett om du velger bensin- eller dieselmotorer, kan nye Kia Ceed skilte med smidige kjøreegenskaper og redusert drivstofforbruk. Ikke bare er motorene mer effektive og dynamiske enn noen gang, men også Kias manuelle og automatiske girkasser gir jevne girskift og høy effektivitet. I tillegg gir bilens uavhengige hjuloppheng forbedret fjæring, demping og lynrask styrerespons. Til sammen blir Ceed en bil det er en fryd å manøvrere.