Kia Ceed

Kia Ceed gir det lyst til å sette deg bak rattet

Nye Kia Ceed gir deg lyst til å sette deg bak rattet. Den todelte grillen gir bilen et bredt og sportslig utseende som toppes av kromlister rundt siderutene og tofargede, 17-tommers lettmetallfelger. Med høyglanset spoiler, LED-kjørelys og forkrommede eksosrør inviterer Ceed deg med på reisen det er umulig å ikke glede seg til. Sett deg inn og nyt turen – uansett hvor den måtte gå.

 

Kia Ceed

Kvalitet i alle detaljer

I nye Kia Ceed er alt designet rundt føreren. Det eksklusive interiøret er ikke bare elegant i sin utforming, men smart. Her er alt lett tilgjengelig, med et instrumentpanel som gir mye rom til føreren – samtidig som du beholder god oversikt. Myke overflater preger hele den romslige kupeen, og finishen velger du selv. Den store berøringsskjermen og en rekke førerassistentsystemer smelter innovativ teknologi sammen med forførende design. Resultatet er ren kjøreglede.

Kia Ceed

Imponerende kjøreegenskaper

Uansett om du velger bensin- eller dieselmotorer, kan nye Kia Ceed skilte med smidige kjøreegenskaper og redusert drivstofforbruk. Ikke bare er motorene mer effektive og dynamiske enn noen gang, men også Kias manuelle og automatiske girkasser gir jevne girskift og høy effektivitet. I tillegg gir bilens uavhengige hjuloppheng forbedret fjæring, demping og lynrask styrerespons. Til sammen blir Ceed en bil det er en fryd å manøvrere.

Beregn din månedspris

267 900 Kr
Kr
2 339 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.8%
  • Kredittkostnad: 50 409,-
  • Kredittkjøpspris: 318 309,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Ceed - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Drammen.
Kia Ceed priser
ModellvariantPris fra
1,0 bensin turbo, 6 tr. man., 120 hk, Classic Edition267 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.