Kia Ceed

Nye Kia Ceed gir deg lyst til å sette deg bak rattet. Den todelte grillen gir bilen et bredt og sportslig utseende som toppes av kromlister rundt siderutene og tofargede, 17-tommers lettmetallfelger. Med høyglanset spoiler, LED-kjørelys og forkrommede eksosrør inviterer Ceed deg med på reisen det er umulig å ikke glede seg til. Sett deg inn og nyt turen – uansett hvor den måtte gå.

 

Kia Ceed

Kvalitet i alle detaljer

I nye Kia Ceed er alt designet rundt føreren. Det eksklusive interiøret er ikke bare elegant i sin utforming, men smart. Her er alt lett tilgjengelig, med et instrumentpanel som gir mye rom til føreren – samtidig som du beholder god oversikt. Myke overflater preger hele den romslige kupeen, og finishen velger du selv. Den store berøringsskjermen og en rekke førerassistentsystemer smelter innovativ teknologi sammen med forførende design. Resultatet er ren kjøreglede.

Kia Ceed

Imponerende kjøreegenskaper

Uansett om du velger bensin- eller dieselmotorer, kan nye Kia Ceed skilte med smidige kjøreegenskaper og redusert drivstofforbruk. Ikke bare er motorene mer effektive og dynamiske enn noen gang, men også Kias manuelle og automatiske girkasser gir jevne girskift og høy effektivitet. I tillegg gir bilens uavhengige hjuloppheng forbedret fjæring, demping og lynrask styrerespons. Til sammen blir Ceed en bil det er en fryd å manøvrere.

Priser og modeller

Kia Ceed priser inkl. levering fra Drammen.
KIA Ceed
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
1,0 bensin turbo, 6 tr. manuell120 hkClassic Edition261 400
1,4 bensin turbo, 7 tr. DCT automat140 hkActive326 400
1,4 bensin turbo, 7 tr. DCT automat140 hkFirst Edition351 400
1,4 bensin turbo, 7 tr. DCT automat140 hkExclusive381 400
1,6 CRDi, 7 tr. DCT automat115 hkActive326 400

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

261 400 Kr
Kr
4.95%
2 286 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.