Kia e-Soul fra siden

Kia e-Soul med rekkevidde opptil 452 km

Liker du designet til dagens modell vil du også like nye e-Soul. Den beholder sitt firkantede design som du kjenner igjen i trafikken. Den har samtidig fått et mer aerodynamisk preg med oppdaterte støtfangerne og fronten har fått et tøffere uttrykk. Ladeporten finner du i en luke i front. Du kan også fortsatt glede deg over muligheten for å få en to-farget modell eller en enkelt farget med soltak. De runde lampene fra tidligere generasjoner er erstattet med nye LED-hovedlys og LED-tåkelys.  
 

Kia E-Soul kommer med sikkerhetssystemer som kollisjonsvarsling, førervarsel ved tretthet og varsel for kryssende trafikk bak. Standardutstyr inkluderer blant annet automatisk nødbremsesystem og blindsonevarsling, samt seks kollisjonsputer.

Kia e-Soul bakfra

e-Soul er mer kraft og plass

Kia e-Soul kommer med dobbelt så stor batterikapasitet og rekkevidde. e-Soul kommer i to modeller med 39,2 kWh og 64 kWH batterikapasitet. Med stivt karosseri vil du også oppleve mindre vibrasjoner og mer komfortabel kjøring. Kia e-Soul har også blitt romsligere og er 5,5 centimeter lenger enn forgjengeren. Nå får du bedre plass både foran og i baksetet, samt en lastekapasitet på 315 liter, og 1339 med baksetene nedlagt.

Kia e-Soul display

e-Soul har teknologi i førersetet

e-Soul er utstyrt med mer moderne teknologi som gjør den både mer komfortabel og sikker. 
Elbilen kommer med et generelt høyt utstyrsnivå, og du kan velge mellom tre utstyrsnivåer med 39,2 kWh-modellen. Det høyeste utstyrsnivået får du med 64 kWh-modellen. Setevarmer og varme i rattet er standard for alle modellene. Som første bil i Europa kommer e-Soul med Kias Uvo Connect-system som gir mulighet for fjernstyring og informasjon om ladestatus. 

Priser og modeller

Kia e-Soul priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia e-Soul
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
39.2 kWh, automat136 hkClassic279 900
39.2 kWh, automat136 hkActive310 900
39.2 kWh, automat136 hkExclusive326 900
64 kWh, automat204 hkActive349 900
64 kWh, automat204 hkExclusive365 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

279 900 Kr
Kr
4.95%
2 438 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.