Kia e-Soul med rekkevidde på opptil 452 km

Liker du designet til dagens modell, vil du også like nye e-Soul. Den beholder sitt firkantede design, som du kjenner igjen i trafikken. Den har samtidig fått et mer aerodynamisk preg, med oppdaterte støtfangerne, og fronten har fått et tøffere uttrykk. Ladeporten finner du i en luke i front. Du kan også fortsatt glede deg over muligheten for å få en to-farget modell, eller en enkelt farge med soltak. De runde lampene fra tidligere generasjoner er erstattet med nye LED-hovedlys, og LED-tåkelys.  
 

Kia E-Soul kommer med sikkerhetssystemer som kollisjonsvarsling, førervarsel ved tretthet, og varsel for kryssende trafikk bak. Standardutstyr inkluderer blant annet automatisk nødbremsesystem og blindsonevarsling, samt seks kollisjonsputer.

Kia e-Soul er mer kraft og plass

Kia e-Soul kommer med dobbelt så stor batterikapasitet og rekkevidde. e-Soul kommer i to modeller med 39,2 kWh og 64 kWh batterikapasitet. Med stivt karosseri vil du også oppleve mindre vibrasjoner, og mer komfortabel kjøring. Kia e-Soul har også blitt romsligere, og er 5,5 centimeter lenger enn forgjengeren. Nå får du bedre plass både foran og i baksetet, samt en lastekapasitet på 315 liter, og 1339 med baksetene nedlagt.

Kia e-Soul har teknologi i førersetet

e-Soul er utstyrt med mer moderne teknologi, som gjør den både mer komfortabel og sikker. 
Elbilen kommer med et generelt høyt utstyrsnivå, og du kan velge mellom tre utstyrsnivåer med 39,2 kWh-modellen. Det høyeste utstyrsnivået får du med 64 kWh-modellen. Setevarmer og varme i rattet er standard for alle modellene. Som første bil i Europa kommer e-Soul med Kias UVO Connect-system, som gir mulighet for fjernstyring, og informasjon om ladestatus.