Med Kia EV6 har Kia levert sitt aller første dedikerte elektriske kjøretøy, bygget på den nye topp moderne elbilplattformen E-GMP. Resultatet er en sportslig og praktisk elbil med en enorm ytelse. Med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t som er unnagjort på bare 3,5 sekunder er det også en ordentlig opplevelse å kjenne draget i denne bilen.

Praktiske løsninger og funksjoner

Kia EV6 innehar en lang rekke praktiske løsninger og funksjoner: Rekkevidden på hele 510 km (WLTP), at bilen kan trekke hele 1600 kg og muligheten for firehjulsdrift legger et solid grunnlag. Tar du med de avanserte elektroniske systemene i tillegg, blir dette ordentlig moro.

EV6 har blant annet et topp moderne head-up-display med AR-teknologi som gir deg all nøkkelinformasjon uten å ta fokuset bort fra kjørebanen. I tillegg har du to store skjermer med smarte menyer som gir deg full kontroll over alle bilens funksjoner.

To batterialternativer

Kia EV6 kan leveres med to ulike batterier; enten med 77,4 kWh eller 58 kWh. Med et høyhastighets ladesystem kan en lynkjapp lading av batteriet på bare 4,5 minutter gi deg hele 100 km rekkevidde, mens det tar mindre enn 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent.

En artig tilleggsmulighet med Kia EV6 er at bilen også kan benyttes som en powerbank, enten i hjemmet eller på farten. EV6 leverer opptil 3,6 kW strøm, og kan således fungere som en nødstrømkilde for hjemmet ditt.