Kia Niro Hybrid

Nye Kia Niro Hybrid tar crossover-segmentet med storm med sin hybrid-teknologi og moderne design. Niro er en stilsikker crossover med nyskapende teknologiske løsninger og kjørekomfort som overrasker enhver passasjer.

Blå Kia Niro Hybrid kjører i byen

Kia Niro Hybrid er en bil som leverer på alt. Det stilrene designet preges av elegante linjer, lekre detaljer, og et røft uttrykk. Føy til friske farger og du har en av de mest stilsikre crossoverene på markedet. Bilen er spekket med moderne teknologi, med alt av behov til multimedia, kjørekomfort, og atmosfære i bilen. Interiøret er romslig med god plass. Denne nye, karakteristiske bilen fra Kia sørger definitivt for å oppfylle dine krav.

Kupeen til Kia Niro Hybrid

Fremtidsrettet interiør

Kia Niro Hybrid dveler ikke i fortiden. Her finner man et interiør som er skapt for fremtiden. For å vare. Dette gjelder både design og teknologi. Tradisjonelle fargetoner i gråskala går aldri av moten, og dette blandes med fargeindikatorer fra de teknologiske løsningene. Niro leverer kjørekomfort, tidløst design, og fremtidsrettet teknologi.

Fronten til Kia Niro Hybrid

Et grønt crossover-valg

Kia Niro Hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk innrettet motor med 141 hk som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Ulike varianter av Kia Niro Hybrid
Niro prisliste
ModellEffektCo2NOxPris fra
Niro Classic141 hk269 900
Niro Active141 hk299 900
Niro Exclusive141 hk329 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no