Kia Niro Hybrid

Nye Kia Niro Hybrid tar crossover-segmentet med storm med sin hybrid-teknologi og moderne design. Kia Niro er en stilsikker crossover med nyskapende teknologiske løsninger og kjørekomfort som overrasker enhver passasjer.

Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid er en bil som leverer på alt. Det stilrene designet preges av elegante linjer, lekre detaljer, og et røft uttrykk. Føy til friske farger og du har en av de mest stilsikre crossoverene på markedet. Bilen er spekket med moderne teknologi, med alt av behov til multimedia, kjørekomfort, og atmosfære i bilen. Interiøret er romslig med god plass. Denne nye, karakteristiske bilen fra Kia sørger definitivt for å oppfylle dine krav.

Kia Niro Hybrid

Fremtidsrettet interiør

Kia Niro Hybrid dveler ikke i fortiden. Her finner man et interiør som er skapt for fremtiden. For å vare. Dette gjelder både design og teknologi. Tradisjonelle fargetoner i gråskala går aldri av moten, og dette blandes med fargeindikatorer fra de teknologiske løsningene. Niro leverer kjørekomfort, tidløst design, og fremtidsrettet teknologi.

Kia Niro Hybrid

Et grønt crossover-valg

Kia Niro Hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk innrettet motor med 141 hk som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Varianter av Kia Niro Hybrid
Niro prisliste
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,6 bensin hybrid141 hk88 g/kmClassic269 900
1,6 bensin hybrid141 hk101 g/kmActive299 900
1,6 bensin hybrid141 hk101 g/kmExclusive329 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no