Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid er både romslig og praktisk. Fordi batteriet er smart plassert under baksetet har bagasjerommet et volum på 427 liter. For å gi maksimal fleksibilitet og lastekapasitet er bakseteryggene delt 60:40 og de kan foldes helt flatt slik at bagasjerommet vokser til 1425 liter. Du og dine passasjerer har god benplass og takhøyde, og bak rattet har føreren 8-veis motorisert styring av setet for å oppnå en perfekt sittestilling.

 

Kia Niro Hybrid

Fremtidsrettet interiør

Kia Niro Hybrid har et interiør som er skapt for fremtiden både når det gjelder design og teknologi. Blant løsningene du vil elske er den trådløse mobilladeren, GPSen som hjelper deg med ruteplanlegging, snarveier og annen informasjon på en 8" berøringsskjerm og et JBL premium lydsystem med åtte høyttalere og ClariFi-teknologi.

Kia Niro Hybrid

Et grønt crossover-valg

Kia Niro Hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk innrettet motor med 141 hk som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Priser og modeller

Kia Niro Hybrid priser inkl. levering fra Drammen.
Kia Niro Hybrid
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hkClassic295 900
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hkActive325 900
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hkExclusive355 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

295 900 Kr
Kr
4.95%
2 569 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende.

Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Du kan justere egenkapital og nedbetalingstid og se ny månedspris.

*Den viste månedspris baseres på 35% i egenkapital og løpetid på 8 år.

Lånekalkulatoren er veiledende. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.