Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid er både romslig og praktisk

Kia Niro Hybrid er både romslig og praktisk. Fordi batteriet er smart plassert under baksetet har bagasjerommet et volum på 427 liter. For å gi maksimal fleksibilitet og lastekapasitet er bakseteryggene delt 60/40 og de kan foldes helt flatt slik at bagasjerommet vokser til 1425 liter. Du og dine passasjerer har god benplass og takhøyde, og bak rattet har føreren åtteveis motorisert styring av setet for å oppnå den perfekte sittestillingen.

Utforsk hybridteknologien

Kia Niro hybrid har lave drivstoffkostnader, uansett kjøresituasjon. Opplev hvordan bilen sømløst tilpasser seg terrenget og gir deg høy kjørekomfort. Niro Hybrid leveres med en kvikk sekstrinns automatgirkasse som standard. For en mer sportslig kjørestil er det bare å trekke girspaken til «Sport-modus». 

Bensinmotoren er en effektiv 1,6 GDI på 105 hk, mens elmotoren bidrar med det spenstige dreiemomentet på hele 170 Nm og 44 hk. Totalt er dette en lettkjørt bil med god ytelse, effektiv lading under kjøring og lavt forbruk (0,38 liter på mila).

Trygghet på veien

Sikkerheten kommer først i Kia Niro plug-in hybrid. Fra de avanserte materialene i karosseriet, til implementering av nye og avanserte førerassistansesystemer som hjelper deg å unngå farlige situasjoner på veien. Niro kan til og med gripe inn for å beskytte deg. Som et ekstra sett øyne vil DRIVE WiSE-teknologien gi deg viktig informasjon, blant annet ved hjelp av visuelle signaler, slik at du kan føle deg trygg mens du kjører. Bilen hjelper deg å holde riktig avstand til de andre trafikantene og gjør det enkelt å finne fram på ukjente veier.

7 års garanti

Hver eneste Kia-bil har syv års garanti, tilsvarende 150 000 km. Denne totalgarantien er gratis og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold i henhold til serviceforskriftene.

Kia Niro Hybrid Kia Niro Hybrid Kia Niro Hybrid Kia Niro Hybrid

Kia Niro hybrid: Teknologi som forenkler

Nye Kia Niro hybrid gir deg mange muligheter. Oppvarmede seter får du både i for- og baksetet, mens foran kan du også nyte setekjøling på varme dager. På førerplassen er alle kontrollfunksjoner og skjermer plassert i førerens synsfelt. Her finner du all informasjonen du trenger om hybridsystemet, navigasjon og multimedia. Blant løsningene du vil elske er den trådløse mobilladeren og lydsystemet JBL premium med åtte høyttalere og ClariFi-teknologi som sørger for god stemning på veien. 

Alle nye Kia-biler som leveres med fabrikkmontert navigasjon har rett til seks årlige kartoppdateringer. Dette enestående tilbudet sikrer at navigasjonsenheten din alltid er oppdatert. Sanntidsinformasjon vises under kjøring, og stemmestyringen lar deg styre funksjonene i navigasjonssystemet uten at du trenger å ta blikket av veien.
 

Kia Niro Hybrid Kia Niro Hybrid

Kia Niro hybrid: Et grønt crossover-valg

Kia Niro hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk motor med 141 hk som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Designet er inspirert av naturen! Iøynefallende vertikale lameller i grillen gir et sporty utseende og forbedrer aerodynamikken. Sølvfargede detaljer gir helhet til bilens atletiske silhuett. Samtidig viser LED-lysene veien på en stilfull måte. Aerodynamisk utformede detaljer fremhever vindusflatene.

Beregn din månedspris

319 900 Kr
Kr
2 766 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.52%
  • Kredittkostnad: 57 601,-
  • Kredittkjøpspris: 377 501,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Niro Hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Drammen.
Kia Niro Hybrid priser
ModellvariantPris fra
1,6 hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Classic319 900
1,6 hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Active349 900
1,6 hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Exclusive379 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.