Kia Niro Hybrid

Nye Kia Niro Hybrid tar crossover-segmentet med storm med sin hybrid-teknologi og moderne design. Kia Niro er en stilsikker crossover med nyskapende teknologiske løsninger og kjørekomfort som overrasker enhver passasjer.

Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid er en bil som leverer på alt. Det stilrene designet preges av elegante linjer, lekre detaljer, og et røft uttrykk. Føy til friske farger og du har en av de mest stilsikre crossoverene på markedet. Bilen er spekket med moderne teknologi, med alt av behov til multimedia, kjørekomfort, og atmosfære i bilen. Interiøret er romslig med god plass. Denne nye, karakteristiske bilen fra Kia sørger definitivt for å oppfylle dine krav.

Kia Niro Hybrid

Fremtidsrettet interiør

Kia Niro Hybrid dveler ikke i fortiden. Her finner man et interiør som er skapt for fremtiden. For å vare. Dette gjelder både design og teknologi. Tradisjonelle fargetoner i gråskala går aldri av moten, og dette blandes med fargeindikatorer fra de teknologiske løsningene. Niro leverer kjørekomfort, tidløst design, og fremtidsrettet teknologi.

Kia Niro Hybrid

Et grønt crossover-valg

Kia Niro Hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk innrettet motor med 141 hk som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Niro Hybrid priser.
Kia Niro Hybrid
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hk88 g/kmClassic284 900
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hk101 g/kmActive314 900
1,6 bensin hybrid, 6 tr. DCT automat141 hk101 g/kmExclusive344 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no