Nye Kia Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Et miljøvennlig valg som byr på lydløs kjøreglede, kraftig ytelse, lavt drivstofforbruk og lekkert design.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid er utstyrt med et parallell-hybridsystem som gjør at du sømløst kan skifte mellom bensin- og el-motor, eller bruker begge samtidig. Batteriet lades mens du kjører. Bilen er klasseledende på effektivitet og slipper kun ut 88 gram CO2 per kilometer.  

Med Kia Niro Plug-in Hybrid har du god plass og et vell av smarte, teknologiske løsninger, som trådløs opplading av smarttelefon og 4.2” TFT LCD supervisjon instrumentpanel. Panelet gir deg informasjon om temperatur, dekktrykk og alt som er viktig for at du skal ha en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Trygghet på veien

Sikkerheten kommer først i Kia Niro Plug-in Hybrid. Fra de avanserte materialene i karosseriet, til implementering av nye og avanserte førerassistansesystemer som hjelper deg å unngå farlige situasjoner på veien. Niro kan til og med gripe inn for å beskytte deg. Som et ekstra sett øyne vil DRIVE WiSE-teknologien gi deg viktig informasjon, blant annet ved hjelp av visuelle signaler, slik at du kan føle deg trygg mens du kjører. Bilen hjelper deg å holde riktig avstand til de andre trafikantene og gjør det enkelt å finne fram på ukjente veier. 

Kia Niro Plug-in Hybrid

Stressfri kjøring

Kia Niro Plug-in Hubrid er bygget opp av mer enn 53 prosent høyfast stål, noe som gir en svært høy vridningsstabilitet. I tillegg er det benyttet varmpresset stål i 24 komponenter i områder med høy belastning. Dette øker karosseriets styrke betydelig. Aluminium i panser og bakluke reduserer bilens vekt med hele 11 kg for bedre kjøreegenskaper og lavere forbruk. Ved hjelp av bakkestart-assistansen, HAC, kan du være trygg på at bilen ikke ruller bakover ved oppstart. Det betyr at du kan senke skuldrene og nyte kjøreturen. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Priser Kia Niro Plug-In Hybrid.
Niro Plug-in Hybrid
ModellHkCO2UtstyrsnivåPris fra
1,6 bensin 6 tr. DCT aut. 141 HkAClassic299 900
1,6 bensin 6 tr. DCT aut.141 HkAActive329 900
1,6 bensin 6 tr. DCT aut. 141 HkAExclusive359 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no