Kia Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid er utstyrt med et parallell-hybridsystem som gjør at du sømløst kan skifte mellom bensin- og el-motor, eller bruker begge samtidig. Batteriet lades mens du kjører. Bilen er klasseledende på effektivitet og slipper kun ut 88 gram CO2 per kilometer.  

Med Kia Niro Plug-in Hybrid har du god plass og et vell av smarte, teknologiske løsninger, som trådløs opplading av smarttelefon og 4.2” TFT LCD supervisjon instrumentpanel. Panelet gir deg informasjon om temperatur, dekktrykk og alt som er viktig for at du skal ha en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Trygghet på veien

Sikkerheten kommer først i Kia Niro Plug-in Hybrid. Fra de avanserte materialene i karosseriet, til implementering av nye og avanserte førerassistansesystemer som hjelper deg å unngå farlige situasjoner på veien. Niro kan til og med gripe inn for å beskytte deg. Som et ekstra sett øyne vil DRIVE WiSE-teknologien gi deg viktig informasjon, blant annet ved hjelp av visuelle signaler, slik at du kan føle deg trygg mens du kjører. Bilen hjelper deg å holde riktig avstand til de andre trafikantene og gjør det enkelt å finne fram på ukjente veier.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Stressfri kjøring

Kia Niro Plug-in Hybrid er bygget opp av mer enn 53 prosent høyfast stål, noe som gir en svært høy vridningsstabilitet. I tillegg er det benyttet varmpresset stål i 24 komponenter i områder med høy belastning. Dette øker karosseriets styrke betydelig. Aluminium i panser og bakluke reduserer bilens vekt med hele 11 kg for bedre kjøreegenskaper og lavere forbruk. Ved hjelp av bakkestart-assistansen, HAC, kan du være trygg på at bilen ikke ruller bakover ved oppstart. Det betyr at du kan senke skuldrene og nyte kjøreturen. 

Beregn din månedspris

329 900 Kr
Kr
2 848 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 58 973,-
  • Kredittkjøpspris: 388 873,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Niro Plug-In Hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Niro Plug-in hybrid priser
ModellvariantPris fra
1,6 bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Classic329 900
1,6 bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Active359 900
1,6 bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. DCT aut., 141 hk, Exclusive389 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.