Kia Optima Plug-in hybrid – energieffektiv sedan

Dette er ingen vanlig mellomstor Plug-in hybrid-sedan. Den prisbelønte Kia Optima leveres nå med et høyeffektivt hybrid drivverk utstyrt med elektrisk motor, et lett litiumbatteri med høy effekttetthet og et regenererende bremsesystem.

Kia Optima Plug-in Hybrid

På innsiden kan Optimaens elegante dashboard skryte av et spekter av unike høyteknologiske funksjoner som ikke bare gir deg førsteklasses komfort, men som også hjelper deg med å spare penger mens du redusere ditt økologiske fotavtrykk.

Hvem har sagt at hensyn til miljø og økonomi ikke lar deg kjøre med stil?

Kia Optima Plug-in Hybrid

Innovativt interiør

Kupeen i Kia Optima plug-in hybrid byr på både kjent og ny teknologi. Bilen er blant annet utstyrt med trådløs mobillader, slik at du aldri går tom for strøm mens du hører på Spotify gjennom bluetooth. Bilen er spekket med smarte løsninger som gir en god kjøreopplevelse.

 

Kia Optima Plug-in Hybrid

En bil som ser omgivelsene

Teknologien forblir ikke bare på innsiden av denne bilen. På utsiden finner vi en bil som både ser og reagerer på omgivelsene. Kia Optima skaper trygghet på veien, både for fører og for omgivelsene.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Optima Plug-in Hybrid priser.
Kia Optima Plug-in Hybrid
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
2,0 Bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. automat 205 hk37 g/kmActive Business385 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat 141 hk116 g/kmActive Business404 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat 141 hk116 g/kmGT Line460 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no