Kia Optima

Design som snakker for seg selv! Den prisbelønte Kia Optima Sedan imponerer nå med flere designforbedringer og teknologiske nyvinninger. I arbeidet med å utvikle den fineste sedan ønsker Kia å overoppfylle dine forventninger.

Sølvhvit Kia Optima på en parkeringsplass

Nye Optima stikker seg ut i mengden: De nydesignede baklyktene og den skarpe konturen av bagasjeromslokket og støtfangerne gir den en moden og mer dynamisk opptreden på veien. De avanserte frontlyktene med statiske kurvelys er nyttig tilleggsutstyr som bedrer sikten når du svinger, og synkroniserer lyset med rattbevegelsene, så mer av veien blir synlig.

Kia Optima interior

Innhyllet i komfort

Interiøret i kupeen er gjennomført og stilig, og matcher dermed bilens spennende ytre: Børstet metall eller høyglansede, svarte interiørdeler med glatte kromelementer gjør at Optima fremstår som en bil i premiumklassen. Gjennomtenkte plassløsninger gir rikelig med plass til hodet og bena for alle i bilen.

Kia Optima Sedan

Perfekt balanse mellom effekt og drivstofføkonomi

Valget står mellom en 1,7 liters dieselmotor eller en 2,0 liters bensinhybrid. Begge motorene er tilgjengelige med 6-trinns automatisk girkasse som bidrar til glimrende drivstofføkonomi og kjøreegenskaper. 1,7 liter dieselmotor er også tilgjengelig med 6-trinns manuell girkasse.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Optima priser.
Kia Optima Sedan
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
2,0 Bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. automat 205 hk37 g/kmActive Business385 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat 141 hk116 g/kmActive Business404 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat 141 hk116 g/kmGT Line460 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no