Kia Optima

Design som snakker for seg selv! Den prisbelønte Kia Optima Sedan imponerer nå med flere designforbedringer og teknologiske nyvinninger. I arbeidet med å utvikle den fineste sedan ønsker Kia å overoppfylle dine forventninger.

Sølvhvit Kia Optima på en parkeringsplass

Nye Optima stikker seg ut i mengden: De nydesignede baklyktene og den skarpe konturen av bagasjeromslokket og støtfangerne gir den en moden og mer dynamisk opptreden på veien. De avanserte frontlyktene med statiske kurvelys er nyttig tilleggsutstyr som bedrer sikten når du svinger, og synkroniserer lyset med rattbevegelsene, så mer av veien blir synlig.

Kia Optima interior

Innhyllet i komfort

Interiøret i kupeen er gjennomført og stilig, og matcher dermed bilens spennende ytre: Børstet metall eller høyglansede, svarte interiørdeler med glatte kromelementer gjør at Optima fremstår som en bil i premiumklassen. Gjennomtenkte plassløsninger gir rikelig med plass til hodet og bena for alle i bilen.

Kia Optima Sedan

Perfekt balanse mellom effekt og drivstofføkonomi

Valget står mellom en 1,7 liters dieselmotor eller en 2,0 liters bensinhybrid. Begge motorene er tilgjengelige med 6-trinns automatisk girkasse som bidrar til glimrende drivstofføkonomi og kjøreegenskaper. 1,7 liter dieselmotor er også tilgjengelig med 6-trinns manuell girkasse.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Kia Optima
KIA Optima Sedan
ModellEffektCo2NOxPris fra
Optima Active Business 6.tr automat205 hk--375 900
Optima Active Business 7.tr DCT automat141 hk--399 900
Optima GT Line 7.tr DCT automat141 hk--455 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no