Kia Optima Stasjonsvogn

Prisvinneren Kia Optima finnes nå også som lekker stasjonsvogn. Kia Optima stasjonsvogn er en bil som både er stilfull og uhøytidelig.

Kia Optima Stasjonsvogn

Kia Optima stasjonsvogn er ikke bare en bil med tiltrekkende og moderne design, det er også en bil med et spekter av teknologiske løsninger som forenkler turen på mange ulike måter. Lukeparkering er en av mange utfordringer man møter på veien. Kia Optima stasjonsvogn forteller deg hvor nærme du er de andre bilene, slik at du trygt kan parkere.

Kia Optima Stasjonsvogn

Enkel kjøreglede

Det skal ikke være komplisert å kjøre en Kia. Optima stasjonsvogn er bygd møysommelig for å forene ytre og indre design til en intuitiv kjøreopplevelse. Du finner detaljer i børstet metall, en innebygd skjerm som rask og enkelt tilbyr informasjon og kontroll over multimedier. En bil som er designet for god flyt på veien.

 

Kia Optima Stasjonsvogn

Ytelsesrik stasjonsvogn

Motoren til Kia Optima stasjonsvogn yter både godt og er økonomiske. Trenger du en motor som er stabil og leverer en fornøyelig kjøreopplevelse, vil du ikke bli skuffet av Kia Optima.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Optima stasjonsvogn priser.
Kia Optima stasjonsvogn
ModellEffektCo2UtstyrsnivåDrivstoffPris fra
1,7 CRDi, 6 tr. manuell141 hk120 g/kmClassicDiesel344 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmClassicDiesel364 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmActiveDiesel404 900
1,7 CRDi, 7tr. DCT automat141 hk120 g/kmActive BusinessDiesel419 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmGT LineDiesel479 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no