Kia Picanto

Kia Picanto er et lite mesterverk av en bybil som er morsom å kjøre. Med de nyeste oppgraderingene av sete, ratt, lyd, i tillegg til friske detaljer i krom, er dette en sikker vinner for byen.

Kia Picanto

Turer i byen blir lettbeint kjøreglede med Kia Picanto. Dette er bilen som er liten og smart på veien. Med et variert fargevalg, og mange muligheter for å sette sitt personlige preg på bilen, er dette kjøretøyet en fryd, både for øyet som ser og for den som sitter i førersetet.
 

Kia Picanto

Enkel og komfortabel

Kia Picanto er ikke en bil som er vanskelig å forstå. Fra man setter seg i førersetet for første gang virker bilen oversiktlig, og instrumentpanelet gir deg gode løsninger med sofistikert brukervennlighet. Nytt stoffdesign i setene gjør dessuten bilen svært komfortabel, og tross den lille størrelsen har setene overraskende god benplass!

Kia Picanto

Frisk motor

Kia Picanto har motoregenskaper som skåner miljøet i større grad. Stopper du bilen i trafikken vil ISG-systemet slå inn og bilen vil automatisk slå av motoren og raskt starte opp igjen hvis du berører gasspedalen. Dette reduserer både forbruket av drivstoff og utslippsmengden.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Picanto priser.
Kia Picanto
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,0 bensin, 5 tr. manuell67 hk90 g/kmClassic164 900
1,0 bensin, 5 tr. manuell67 hk90 g/kmActive174 900
1,0 bensin, 5 tr. manuell67 hk90 g/kmExclusive184 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no