Kia ProCeed

Kia ProCeed eleganse kombinert med fleksible løsninger

Med sin nedtonede eleganse fremstår Kia ProCeed både selvsikker og ydmyk på samme tid. Et slående ytre kombineres med fleksible løsninger og god plass. ProCeed er 4,61 meter lang og har et bagasjerom som rommer 594 liter. Dette er en praktisk familiebil, med spreke designelementer som gjør at den står ut i mengden. 

Kia ProCeed 2019 modell

Velg mellom to GT Line-versjoner

Kia Proceed lanseres i to GT Line-versjoner. Der den ene kommer med en 1,4-liters turbo bensinmotor på 142 HK/242 Nm, og den andre leveres med en 1,6-liters dieselmotor med 136HK/320Nm. Begge modellene kommer med en 7-trinns dobbelclutch automatisk girkasse. Den tredje varianten er en imponerende GT med 1.6-liters turbo bensinmotor på 204 hk.

Kia ProCeed 2019 modell

Imponerende utstyrspakke i Kia ProCeed

Kia ProCeed leveres med et infotainment-system med 8 tommers berøringsskjerm. Systemet kommer med full integrasjon for Android Auto, Apple Car Play og Bluetooth. Et kraftig JBL-premium lydsystem er tilgjengelig som tilleggsutstyr. ProCeed kommer med en imponerende sikkerhetsutstyrpakke med automatisk nlødbrems, blindsonevarsler og automatisk bremseassistent. En utstyrspakke få andre kan matche. 

Kampanjer

 • Kampanje. Spar 24.000,-

  Kia Proceed

  Nå inkl.vinterhjul og met. lakk
  Du sparer24.000,-
  Velg en bil som er laget for den virkelige hverdagen, med parkeringsassistent, automatisk nødbremsesystem og 7 års garanti. ProCeed er en sportslig bil som skiller seg ut med design og ytelse i toppklasse. Bilen kombinerer elegansen til en kupé med de praktiske egenskapene til en stasjonsvogn. Nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.
  • Automatisk lyskontroll
  • Parkeringsassistent
  • Ryggekamera med dynamisk guiding
  • Adaptiv cruise control med Stop & Go
  • Vinterhjul
  • Metallic lakk
  • Automatisk nødbremsesystem med fotgjengergjenkjenning

Priser og modeller

Kia ProCeed priser inkl. levering fra Drammen. Lokal frakt tilkommer.
Prisliste Kia ProCeed
ModellUtstyrsnivåHkDrivlinjePris fra
1.4 bensin turbo, 7 tr. DCT automat girGT Line140Bensin429 900
1.6 bensin turbo, 7 tr. DCT automat girGT204Bensin459 900
1.6 CRDi, 7 tr. DCT automat girGT Line136Diesel419 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

419 900 Kr
Kr
4.95%
3 588 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.