Kia ProCeed eleganse kombinert med fleksible løsninger

Med sin nedtonede eleganse fremstår Kia ProCeed både selvsikker og ydmyk på samme tid. Et slående ytre kombineres med fleksible løsninger og god plass. ProCeed er 4,61 meter lang, og har et bagasjerom som rommer 594 liter. Dette er en praktisk familiebil med spreke designelementer, som gjør at den står ut i mengden. 

Velg mellom to GT Line-versjoner

Kia Proceed lanseres i to GT Line-versjoner, der den ene kommer med en 1,4-liters turbo bensinmotor på 142 HK/242 Nm, og den andre leveres med en 1,6-liters dieselmotor med 136HK/320Nm. Begge modellene kommer med en 7-trinns dobbelclutch automatisk girkasse. Den tredje varianten er en imponerende GT med 1.6-liters turbo bensinmotor på 204 hk.

Imponerende utstyrspakke i Kia ProCeed

Kia ProCeed leveres med et infotainment-system med 8 tommers berøringsskjerm. Systemet kommer med full integrasjon for Android Auto, Apple Car Play og Bluetooth. Et kraftig JBL-premium lydsystem er tilgjengelig som tilleggsutstyr. ProCeed kommer med en imponerende sikkerhetsutstyrspakke med automatisk nødbrems, blindsonevarsler og automatisk bremseassistent. En utstyrspakke få andre kan matche.