Kia Rio – stilig kompaktbil

Nye Kia Rio er mer sportslig enn noensinne. Aerodynamiske linjer og lekre konturer gir bilen et skarpt utseende. Legg merke til "tigernosegrillen", som er Kias kjennemerke, nye 15-tommers lettmetallfelger og lyssterke LED kjørelys, samt Bi-LED hovedlys.

Kia Rio

Nye Kia Rio gir en kombinasjon av både løftet stemning og virkelig sinnsro. Den kommer med vår unike 7 års-garanti, slik som alle andre Kia-modeller.

Vi er stolte av å tilby kvalitet du kan stole på. Det er et løfte som går langt utenfor fabrikkgulvet. Vi er forpliktet til å gi best mulig service, og sørge for givende Kia-opplevelser år etter år.

Kia Rio

Perfekt til bykjøring

Nye Kia Rio er perfekt til bykjøring og romslig nok til dagliglivet. Spesielt vil venner og familie i baksette sette pris på ekstra rom til å strekke seg og slppe av. Smarte nedfellbare bakseter gir mer og praktisk plass. Følelsen av romslighet får du også i bagasjerommet, som med plass til 325 liter er ikke mindre enn imponerende.

Kia Rio

Bi-LED hovedlys

Nye Kia Rio utstyrt med Bi-LED hovedlys som virkelig lyser opp veien for deg. Dugger det inne i bilen starter viften automatisk for å klarne sikten gjennom frontruten. Skulle det begynne å regne, starter regnsensoren automatisk vinduspusserne.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Rio priser.
Kia Rio
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,0 bensin turbo, 5 tr. manuell100 hk99 g/kmClassic197 900
1,0 bensin turbo, 5 tr. manuell100 hk99 g/kmActive222 900
1,4 CRDi, 6 tr. manuell77 hk88 g/kmClassic202 900
1,4 CRDi, 6 tr. manuell90 hk96 g/kmActive232 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no