Kia Rio

Interiøret i Kia Rio er lekkert og moderne. Fra myke materialer og ergonomiske forseter, til den førerorienterte cockpiten med sportslige detaljer. Rio er fylt med avansert teknologi og detaljer som gjør kjøreturen behagelig, for eksempel LED-lys som virkelig lyser opp veien foran deg. Dugger det inne i bilen starter viften automatisk for å klarne sikten gjennom frontruten. Skulle det begynne å regne, starter regnsensoren automatisk vindusviskerne.

Kia Rio

Perfekt i byen

Kia Rio er perfekt til bykjøring og romslig nok til dagliglivet. Smarte, nedfellbare bakseter gir mer plass, og i bagasjerommet får du inn imponerende 325 liter. Rio har bedre skulderplass og takhøyde enn de fleste andre biler i klassen, mens smale C-stolper og optimalisert plassering av sidespeilene bedrer sikt og minimerer blindsonen for fører.

Kia Rio

Tar komfort på alvor

Kia Rio tar komfort på alvor. Len deg tilbake i de oppvarmede forsetene og kjenn hvor deilig det er å varme hendene på rattet når det er kaldt. Bak rattet på Rio er du tilkoblet og en 7" berøringsskjerm som viser navigasjon og ryggekamera. Vær på nett med Android Auto og Apple CarPlay. Kias Connected Services i samarbeid med TomTom gir tilgang til fotobokser, vær og live trafikkmeldinger.

Priser og modeller

Kia Rio priser inkl. levering i Oslo.
Kia Rio
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
1,0 bensin turbo, 5 tr. manuell100 hkClassic EditionKommer
1,0 bensin turbo, 5 tr. manuell100 hkActive245 900
1,0 bensin turbo, 6 tr. manuell120 hkGT LineKommer
1,0 bensin turbo, 7 tr. DCT automat120 hkClassic EditionKommer
1,0 bensin turbo, 7 tr. DCT automat120 hkActive271 400

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

245 900 Kr
Kr
4.95%
2 158 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende.

Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Du kan justere egenkapital og nedbetalingstid og se ny månedspris.

*Den viste månedspris baseres på 35% i egenkapital og løpetid på 8 år.

Lånekalkulatoren er veiledende. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.