Kia Rio – stilig kompaktbil

Nye Kia Rio er mer sportslig enn noensinne. Aerodynamiske linjer og lekre konturer gir bilen et skarpt utseende. Legg merke til "tigernosegrillen", som er Kias kjennemerke, nye 15-tommers lettmetallfelger og lyssterke LED kjørelys, samt Bi-LED hovedlys.

parkert bil Rio

Nye Kia Rio gir en kombinasjon av både løftet stemning og virkelig sinnsro. Den kommer med vår unike 7 års-garanti, slik som alle andre Kia-modeller.

Vi er stolte av å tilby kvalitet du kan stole på. Det er et løfte som går langt utenfor fabrikkgulvet. Vi er forpliktet til å gi best mulig service, og sørge for givende Kia-opplevelser år etter år.

Rio rød

Perfekt til bykjøring

Nye Kia Rio er perfekt til bykjøring og romslig nok til dagliglivet. Spesielt vil venner og familie i baksette sette pris på ekstra rom til å strekke seg og slppe av. Smarte nedfellbare bakseter gir mer og praktisk plass. Følelsen av romslighet får du også i bagasjerommet, som med plass til 325 liter er ikke mindre enn imponerende.

lys

Bi-LED hovedlys

Nye Kia Rio utstyrt med Bi-LED hovedlys som virkelig lyser opp veien for deg. Dugger det inne i bilen starter viften automatisk for å klarne sikten gjennom frontruten. Skulle det begynne å regne, starter regnsensoren automatisk vinduspusserne.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Kia Rio
KIA Rio
ModellEffektCo2NOxPris fra
Rio Classic 5 tr. manuell100 hk--194 900
Rio Active 5 tr. manuell100 hk--219 900
Rio Classic 6 tr. manuell100 hk--199 900
Rio Active 6 tr. manuell100 hk--229 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no