Kia Rio

Kia Rio - klasseledende på innvendig plass

Interiøret i Kia Rio er lekkert og moderne. Fra myke materialer og ergonomiske forseter, til den førerorienterte cockpiten med sportslige detaljer. Rio er fylt med avansert teknologi og detaljer som gjør kjøreturen behagelig, for eksempel LED-lys som virkelig lyser opp veien foran deg. Dugger det inne i bilen starter viften automatisk for å klarne sikten gjennom frontruten. Skulle det begynne å regne, starter regnsensoren automatisk vindusviskerne.

Kia Rio

Perfekt i byen

Kia Rio er perfekt til bykjøring og romslig nok til dagliglivet. Smarte, nedfellbare bakseter gir mer plass, og i bagasjerommet får du inn imponerende 325 liter. Rio har bedre skulderplass og takhøyde enn de fleste andre biler i klassen, mens smale C-stolper og optimalisert plassering av sidespeilene bedrer sikt og minimerer blindsonen for fører.

Kia Rio

Tar komfort på alvor

Kia Rio tar komfort på alvor. Len deg tilbake i de oppvarmede forsetene og kjenn hvor deilig det er å varme hendene på rattet når det er kaldt. Bak rattet på Rio er du tilkoblet og en 7" berøringsskjerm som viser navigasjon og ryggekamera. Vær på nett med Android Auto og Apple CarPlay. Kias Connected Services i samarbeid med TomTom gir tilgang til fotobokser, vær og live trafikkmeldinger.

Beregn din månedspris

229 400 Kr
Kr
2 023 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 45 098,-
  • Kredittkjøpspris: 274 498,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Rio - Priser og modeller

Priser inkl. levering i Oslo/Drammen.
Kia Rio priser
ModellvariantPris fra
1,0 bensin turbo, 5 tr. man., 100 hk, Classic Edition229 400
1,0 bensin turbo, 5 tr. man., 100 hk, Active254 400
1,0 bensin turbo, 7 tr. DCT aut., 120 hk, Active271 400

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.