Kia Soul Electric – elbil med lang rekkevidde på 250 km

Kia Soul Electric er en 100 % elektrisk bil med en imponerende rekkevidde på hele 250 km. Kia beviser med Soul Electric at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde. Inkludert får du navigasjonssystem, ryggekamera, MP3-spiller og DAB-radio, i tillegg til en rekke sikkerhetssystemer. Den ble også kåret til årets bil i 2015.

 

Kia Soul Electric

Romslig og lettkjørt

Kia Soul Electric har smidige kjøreegenskaper, god respons og en ytelse som er på topp i sin klasse. For passasjerene blir kjøringen jevnere og mer komfortabel takket være det lave tyngdepunktet og mindre kjørestøy. Bilen rommen enkelt fire voksne og i bagasjerommet har du plass til det du trenger i hverdagen. 

Kia Soul elbil

Enkel lading

Under dekslet i grillen finner du to ladeporter. En for lading i vanlig stikkontakt og en for hurtiglading, som du for eksempel kan gjøre på offentlige ladestasjoner. Når kablene ikke er i bruk, kan de oppbevares i oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Du kan kontrollere ladestatusen ved hjelp av tre LED-lamper som er plassert midt på dashbordet.

Beregn din månedspris

234 900 Kr
Kr
2 068 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 45 843,-
  • Kredittkjøpspris: 280 743,-

Inkludert i månedsprisen er etablerings-, tinglysnings- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 % med mindre annet er valgt. Finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Soul Electric - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia Soul electric elbil priser
ModellvariantPris fra
Automatgir, 111 hk, Classic234 900
Automatgir, 111 hk, Active256 900
Automatgir, 111 hk, Exclusive271 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.