Kia Soul Electric – elbil med rekkevidde på 250 km

Med 111 hk og en rekkevidde på opp til 250 km er Soul Electric et svært spennende, og ikke minst rommelig alternativ blant elbilene. Soul Electric kommer med kul design, god plass og alt du trenger av utstyr. To ladeporter i front gjør det enkelt å lade. Hurtiglader vil ha ladetid på ca. 33 minutter opp til 80 prosent.

Kia Soul Electric elbil

Kia Soul Electric er en 100 % elektrisk bil med imponerende rekkevidde på 250 km og samme unike design som på Kia Soul. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Kia beviser med Soul Electric at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde. Den ble kåret til Årets bil 2015.

Kia Soul Electric elbil

En fryd å kjøre - masser av plass

Kjøringen blir lett som en lek med Kia Soul Electric. For føreren er den en fryd å kjøre gjennom bygatene, med smidige kjøreegenskaper, god respons og en ytelse som er på topp i sin klasse. For passasjerene blir kjøringen jevnere og mer komfortabel takket være det lave tyngdepunktet og mindre kjørestøy. Bagasjerommet rummer mye og de fleste får plass til alt de trenger i hverdagen og på lengere turer. Fire voksne får nemt plass i bilen.

Kia Soul elbil

Hurtiglader - 33 minutter opp til 80%

Det er enkelt å lade Soul Electric. Du trenger bare å åpne dekslet i grillen. Her finner du to ladeporter: én for lading i en vanlig stikkontakt, og én for hurtiglading i en passende kontakt, for eksempel på en offentlig ladestasjon. En ladestatusindikator som er montert på dashbordet, er synlig fra utsiden. Når ladekablene ikke er i bruk, kan de oppbevares i oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Du kan kontrollere ladestatusen ved hjelp av tre LED-lamper som er plassert midt på dashbordet.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Soul Electric priser.
Kia Soul electric elbil
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
Automat gear, 100% elektrisk 111 hkAClassic229 900
Automat gear, 100% elektrisk 111 hkAActive251 900
Automat gear, 100% elektrisk 111 hkAExclusive266 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no