Kia Soul Electric

Kia Soul Electric er en 100 % elektrisk bil med en imponerende rekkevidde på hele 250 km. Kia beviser med Soul Electric at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde. Inkludert får du navigasjonssystem, ryggekamera, MP3-spiller og DAB-radio, i tillegg til en rekke sikkerhetssystemer. Den ble også kåret til Årets bil 2015.

 

Kia Soul Electric

Romslig og lettkjørt

Kia Soul Electric har smidige kjøreegenskaper, god respons og en ytelse som er på topp i sin klasse. For passasjerene blir kjøringen jevnere og mer komfortabel takket være det lave tyngdepunktet og mindre kjørestøy. Bilen rommen enkelt fire voksne og i bagasjerommet har du plass til det du trenger i hverdagen. 

Kia Soul elbil

Enkel lading

Under dekslet i grillen finner du to ladeporter. En for lading i vanlig stikkontakt og en for hurtiglading, som du for eksempel kan gjøre på offentlige ladestasjoner. Når kablene ikke er i bruk, kan de oppbevares i oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Du kan kontrollere ladestatusen ved hjelp av tre LED-lamper som er plassert midt på dashbordet.

Priser og modeller

Kia Soul Electric priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia Soul electric elbil
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
Automat gir, 100% elektrisk 111 hkClassic234 900
Automat gir, 100% elektrisk 111 hkActive256 900
Automat gir, 100% elektrisk 111 hkExclusive271 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

234 900 Kr
Kr
4.95%
2 068 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.