Kia Soul Electric

Kia Soul Electric – elbil med lang rekkevidde på 250 km

Kia Soul Electric er en 100 % elektrisk bil med en imponerende rekkevidde på hele 250 km. Kia beviser med Soul Electric at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde. Inkludert får du navigasjonssystem, ryggekamera, MP3-spiller og DAB-radio, i tillegg til en rekke sikkerhetssystemer. Den ble også kåret til årets bil i 2015.

 

Kia Soul Electric

Romslig og lettkjørt

Kia Soul Electric har smidige kjøreegenskaper, god respons og en ytelse som er på topp i sin klasse. For passasjerene blir kjøringen jevnere og mer komfortabel takket være det lave tyngdepunktet og mindre kjørestøy. Bilen rommen enkelt fire voksne og i bagasjerommet har du plass til det du trenger i hverdagen. 

Kia Soul elbil

Enkel lading

Under dekslet i grillen finner du to ladeporter. En for lading i vanlig stikkontakt og en for hurtiglading, som du for eksempel kan gjøre på offentlige ladestasjoner. Når kablene ikke er i bruk, kan de oppbevares i oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Du kan kontrollere ladestatusen ved hjelp av tre LED-lamper som er plassert midt på dashbordet.