Kia Sportage SUV

Kia Sportage imponerer med et nytt, karakteristisk design. Fronten på bilen er både tøff og sporty, med en definert grill, og iskubeformede tåkelys i LED. Bilen kommer i en rekke ulike farger, som lar deg sette ditt personlige preg på den. Den grensesprengende lysteknologien på Kia Sportage sikrer at reisen blir så stressfri og sikker som mulig. Bi-xenon hovedlys med dynamiske kurvelys forbedrer sikten om natten, gjennom å belyse veibanen gjennom sving. Den automatiske nedblendingen registrerer møtende lys, eller baklyktene på biler foran deg, og skifter automatisk mellom nær- og fjernlys.

Forenklet hverdag

Bak rattet på Kia Sportage vet du alltid hvilken fartsgrense som gjelder, takket være bilens informasjonssystem. Et kamera leser skiltene, og viser dette på instrumentpanelet. Kameraet brukes også til filskiftvarsleren, som advarer deg, dersom du er i ferd med å bevege deg ut av kjørefeltet, uten at blinklysene er på. Den styrer deg også tilbake, om nødvendig.

Motor med praktisk ytelse

Kia Sportage kommer med flere ulike motorvarianter som imponerer på alle plan. De er designet med høy ytelse og praktisk bruk i tankene, og du kan velge blant en rekke kraftige diesel- eller bensinmotorer, alt etter ditt behov. Uansett hvilken du velger, får du en kvikk og smidig bil med god drivstofføkonomi.