Kia Stinger

Nye Kia Stinger oser av kraft og stil. Kos deg på lange veistrekninger i en overdådig kupé og med en twin-turbomotor på 3,3 liter som yter 370 hestekrefter. Denne bilen kaster skygger over alternativene.

Kia Stinger

De potente formene i Kia Stinger lyver ikke, kreftene svulmer under panseret. Søker du etter en kjøreopplevelse full av adrenalin, er dette bilen for deg. Hver centimeter kombinerer imponerende energi, smakfullt design og høyteknologisk suverenitet. Ikke rart at Kia Stinger vant kåringen Eyes On Design Award 2017. Interiøret er dristig og raust på komfort, mens hver eneste overflate og detalj er skapt for inspirerende langturer.

Kia Stinger

Gjennomført teknisk avansert

Våre ingeniører vil at du skal ha full kontroll. Derfor er alle tenkelige ønsker og behov tatt hånd om i Kia Stinger. Med vårt Head-Up Display får du blant annet informasjon om hastighet, navigasjonsdetaljer og lyd, prosjektert rett på frontruten. I tillegg har du enkel tilgang til apper og funksjoner med Android Auto og Apple Carplay, samt mange andre smarte løsninger. Slik øker eiergleden og interaksjonen med bilen for hver tur.

 

Kia Stinger

Høyteknologiske sikkerhetsløsninger

Din trygghet er viktig, spesielt på langtur. Derfor har Kia gjort sikkerhet til sin visjon. Kia Stinger er utstyrt med fem teknologier samlet under navnet DRIVE WISE som gir et høyere nivå med assistanse for deg som kjører. DRIVE WISE leser og tolker ulike veiforhold, koblet opp mot beregning av fare, slik at din sikkerhet blir ivaretatt mens du kjører. Blant funksjonene er Smart Cruise Control, tretthetsvarsler, automatisk nødbrems, filskiftvarsler, fjernlysassistent og skiltleser.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Stinger priser.
Kia Stinger
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
8 tr. automat, 2,2 CRDi200 hk169 g/kmSport589 900
8 tr. automat, 2,2 CRDi200 hk169 g/kmGT Line659 900
8 tr. automat, 2,2 CRDi, 4WD200 hk169 g/kmGT Line749 900
8 tr. automat, 2,0 bensin turbo255 hk190 g/kmGT Line709 900
8tr. automat, 3,3 bensin twin turbo, 4WD370 hk244 g/kmGT1 049 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no