Kia Stinger

Kia Stinger - Vinner Eyes on Design Award 2017

Kreftene svulmer under panseret på Kia Stinger. Søker du etter en kjøreopplevelse full av adrenalin, er dette bilen for deg. Hver centimeter kombinerer imponerende energi, smakfullt design og høyteknologisk suverenitet. Ikke rart at Kia Stinger vant kåringen Eyes On Design Award 2017. Interiøret er dristig og raust på komfort, mens hver eneste overflate og detalj er skapt for inspirerende langturer.

Kia Stinger

Gjennomført teknisk avansert

Alle tenkelige ønsker og behov er tatt hånd om i Kia Stinger. Med Head-Up Display får du blant annet informasjon om hastighet, samt navigasjonsdetaljer og lyd prosjektert rett på frontruten. I tillegg har du enkel tilgang til apper og funksjoner med Android Auto og Apple Carplay, og mange andre smarte løsninger.

Kia Stinger

Høyteknologiske sikkerhetsløsninger

Kia Stinger er utstyrt med fem teknologier samlet under navnet DRIVE WISE, som gir et høyt assistansenivå for deg som kjører. DRIVE WISE leser og tolker ulike veiforhold, koblet opp mot beregning av fare, slik at din sikkerhet blir ivaretatt mens du kjører. Blant funksjonene er Smart Cruise Control, tretthetsvarsler, automatisk nødbrems, filskiftvarsler, fjernlysassistent og skiltleser.

Beregn din månedspris

756 900 Kr
Kr
6 355 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 118 095,-
  • Kredittkjøpspris: 874 995,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Stinger - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia Stinger priser
ModellvariantPris fra
8 tr. automat, 2,2 CRDi, 200 hk, GT Line769 900
8 tr. automat, 2,0 bensin turbo, 245 hk, GT Line756 900
8 tr. automat, 3,3 bensin twin turbo, 366 hk, GT1 061 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.