Kia Stinger

Kreftene svulmer under panseret på Kia Stinger. Søker du etter en kjøreopplevelse full av adrenalin, er dette bilen for deg. Hver centimeter kombinerer imponerende energi, smakfullt design og høyteknologisk suverenitet. Ikke rart at Kia Stinger vant kåringen Eyes On Design Award 2017. Interiøret er dristig og raust på komfort, mens hver eneste overflate og detalj er skapt for inspirerende langturer.

Kia Stinger

Gjennomført teknisk avansert

Alle tenkelige ønsker og behov er tatt hånd om i Kia Stinger. Med Head-Up Display får du blant annet informasjon om hastighet, samt navigasjonsdetaljer og lyd prosjektert rett på frontruten. I tillegg har du enkel tilgang til apper og funksjoner med Android Auto og Apple Carplay, og mange andre smarte løsninger.

Kia Stinger

Høyteknologiske sikkerhetsløsninger

Kia Stinger er utstyrt med fem teknologier samlet under navnet DRIVE WISE, som gir et høyt assistansenivå for deg som kjører. DRIVE WISE leser og tolker ulike veiforhold, koblet opp mot beregning av fare, slik at din sikkerhet blir ivaretatt mens du kjører. Blant funksjonene er Smart Cruise Control, tretthetsvarsler, automatisk nødbrems, filskiftvarsler, fjernlysassistent og skiltleser.

Priser og modeller

Kia Stinger priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia Stinger
ModellEffektUtstyrsnivåPris fra
8 tr. automat, 2,2 CRDi200 hkGT Line769 900
8 tr. automat, 2,0 bensin turbo245 hkGT Line756 900
8 tr. automat, 3,3 bensin twin turbo366 hkGT1 061 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

756 900 Kr
Kr
4.95%
6 355 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.