Kia Venga – kompakt flerbruksbil

Uansett hvilke planer du legger, vil nye Kia Venga være din perfekte partner. Med fleksibilitet som sin kjerneverdi byr Venga på en enestående blanding mellom en slående design, imponerende komfort, gode sikkerhetsløsninger og en mesterlig harmoni. Alt dette betyr at din eneste utfordring ligger i å bestemme hvor det neste reisemålet skal være.

Hvit Kia Venga står parkert foran et bygg

Forestill deg en bil som tilpasser seg perfekt til dine behov. Uansett om du haster til et møte i byen eller har satt kursen for en dag i fornøyelsesparken med barna, er Kia Venga behagelig fleksibel. En høy takprofil og en ergonomisk lang akselavstand gir deg en opplevelse av rommelighet, mens panorama soltaket av glass utvider din horisont ytterligere. Interiøret byr på enestående takhøyde og beinplass for alle i bilen, og gjør samtidig inn- og utstigning lekende lett. Det to-delte bagasjeromgulvet gjør det mulig å skape et helt flatt gulv fra baklukens nedkant, noe som gjør inn- og utlasting raskt og enkelt.

 

Kupeen til Kia Venga

Føl deg som hjemme

Sofistikert europeisk formgivning, en høy oppmerksomhet overfor selv den minste detalj, samt økte komfortdetaljer gir interiøret i Kia Venga sin distinkte stil. En rekke nye materialer av høy kvalitet og ulike overflatestrukturer sørger for elegansen, mens ulike fargekombinasjoner og stoffvarianter gir deg friheten til å velge din stil.

Det vakkert utformede midtpartiet på dashbordet og det trinnløst regulerbare rattet og setene sikrer at du opplever ting både smakfullt og komfortabelt. Manuelt eller automatisk styrt klimaanlegg gjør hver kjøretur perfekt og det store panorama soltaket gir deg anledning til å flytte blikket mot nye horisonter.

Kias GDI-motor

Grønne valgmuligheter

Motorene i Kia Venga er konstruert for å møte dine krav. Med mulighet for å velge mellom to bensin- og en dieselmotor, er det ikke vanskelig å finne den effekten du ønsker.

Alle motorer med manuelt gir har start/stopp-systemet (ISG). Denne teknologien reduserer forbruket av drivstoff og utslipp betraktelig. Det er en del av  vår EcoDynamic-pakke, som også inneholder dekk med lav rullemotstand og en indikator for optimalt girskifte. Til sammen kan dette redusere forbruket av drivstoff med opptil 15%.

Både forbruk og CO2-utslipp reduseres ved at motoren automatisk stopper når  bilen står stille. Systemet benytter den kinetiske bevegelsesenergien i bilen til å  lade batteriet – for redusert forbruk og lavest mulig miljøbelastning.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Kia Venga
KIA Venga
ModellEffektCo2NOxPris fra
Classic 1,4 bensin - 5 tr. manuell90 hk--224 900
Active 1,4 bensin - 5 tr. manuell90 hk--244 900
Active 1,4 CRDi - 6 tr. manuell90 hk--254 900
Active 1,6 bensin - 6 tr. automat125 hk--294 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no