Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid

Mercedes-Benz A-Klasse plug-in hybrid

A-Klasse plug-in hybrid imponerer, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 69 km og sine solide ytelser. Nye A-Klasse kommer naturligvis med systemet MBUX som byr på spennende funksjoner som stemmestyring og augmented reality-navigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW) og et dreiemoment på 450 Nm. Majoriteten av disse kreftene leveres umiddelbart og tar A250e fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder. Toppfarten er på solide 235 km/t, eller 140 km/t på ren elektrisitet. Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid

A-Klasse plug-in hybrid: Omfattende standardutstyr

A-Klasse plug-in hybrid har en mengde utstyr som standard i Norge. Listen er lang og blant høydepunktene finner du LED High Performance-lys, 8-trinns DCT automatgirkasse, ryggekamera, automatisk filholder, MBUX, preklimatisering og aluminiumsfelger. Av tilvalg som tidligere ikke har vært utbredt i kompaktklassen kan vi nevne multikonturseter med massasje, sylskarpt head up-display, 360-graders kamera, Burmester stereoanlegg med hele 12 høyttalere, og ikke minst, assistansesystemer på S-klassenivå.

Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid

A-Klasse plug-in hybrid: Optimalisert bagasjerom

For å optimalisere bagasjerommet er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass sammenlignet med søstermodellene, i tillegg sikrer løsningen et flatt gulv. Setene kan splittes 40:20:40. Bagasjerommet i sedan-versjonen kan romme 345 liter, mens hatchback har plass til 310 liter. Målt til taket blir dette ytterligere 65 liter. 

Beregn din månedspris

394 900 Kr
Kr
3 382 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.24%
  • Kredittkostnad: 67 987,-
  • Kredittkjøpspris: 462 887,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz A-Klasse plug-in hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. frakt og levering Oslo.
Mercedes-Benz A-Klasse Plug-in Hybrid
ModellvariantPris fra
A 250 e394 900
A 250 e AMG Edition450 000
A 250 e AMG Edition plus469 950

Det tas forbehold for skrivefeil.