Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive – komfortabel elbil

Renhet og stillhet. Dette er følelsen Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive gir deg. Denne fremtidsrettende elbilen er 100 % elektrisk, og kombinerer komfort og hverdag omtrent lydløst.

Sølvfarget Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive står parkert foran moderne bygg i en tysk by.

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive skiller seg ut fra strømmen av biler på veiene. Den er fremtidsrettet og moderne. En elbil som kombinerer god rekkevidde med tilfredsstillende motoregenskaper. Så å si lydløst.

Litiumsbatteriene sørger for en kraftig og energisk motor. Bilen kan lades i løpet av 3 til 9 timer hjemme eller på offentlige ladestasjoner, og med et fulladet batteri utgjør rekkevidden omtrent 200 kilometer. Kjøper du bilen med utstyrspakken Range Plus, kan rekkevidden økes med opptil 15 prosent / 30 kilometer, og med en toppfart på 160 km/t, kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på motorveien.

Dashboardet til Mercedes-Benz B-Klasse

Intelligent kjøreglede

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kombinerer kjøreglede og komfort. Ønsker man oversikt over tilstanden på batteriet eller annen relevant informasjon om kjøringen, kan kombiinstrumentet gi en oversikt over dette. Her har nemlig føreren tilgang på alt av viktig og relevant informasjon – fra ytelse, til effekt, til gjenværende rekkevidde, og mye annet.

Datagrafikk av Mercedes-Benz' elektriske motor

Effekt fra første øyeblikk

B-Klasse Electric Drive har en innovativ asynkronmotor som den elektriske energien fra litiumsbatteriene til en dynamisk effekt på 123 kW uten lokalt utslipp. I tillegg gjenvinner batteriet energi underveis i kjøreturen. Dette skjer eksempelvis hvis føreren bremser ved å ta foten av gasspedalen, eller ved å trykke på bremsepedalen. Da gjenvinnes denne energien tilbake til batteriet og øker rekkevidden.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive
B-Klasse Electric Drive
ElektriskEffektCo2NOxPris fra
B Electric Drive180 hk0 g/km0 mg/km259 900
B Electric Edition180 hk0 g/km0 mg/km279 900
B Electric Pure180 hk0 g/km0 mg/km286 920

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no