Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive – komfortabel elbil

Renhet og stillhet. Dette er følelsen Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive gir deg. Denne fremtidsrettende elbilen er 100 % elektrisk, og kombinerer komfort og hverdag omtrent lydløst.

Sølvfarget Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive står parkert foran moderne bygg i en tysk by.

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive skiller seg ut fra strømmen av biler på veiene. Den er fremtidsrettet og moderne. En elbil som kombinerer god rekkevidde med tilfredsstillende motoregenskaper. Så å si lydløst.

Litiumsbatteriene sørger for en kraftig og energisk motor. Bilen kan lades i løpet av 3 til 9 timer hjemme eller på offentlige ladestasjoner, og med et fulladet batteri utgjør rekkevidden omtrent 200 kilometer. Kjøper du bilen med utstyrspakken Range Plus, kan rekkevidden økes med opptil 15 prosent / 30 kilometer, og med en toppfart på 160 km/t, kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på motorveien.

Dashboardet til Mercedes-Benz B-Klasse

Intelligent kjøreglede

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kombinerer kjøreglede og komfort. Ønsker man oversikt over tilstanden på batteriet eller annen relevant informasjon om kjøringen, kan kombiinstrumentet gi en oversikt over dette. Her har nemlig føreren tilgang på alt av viktig og relevant informasjon – fra ytelse, til effekt, til gjenværende rekkevidde, og mye annet.

Datagrafikk av Mercedes-Benz' elektriske motor

Effekt fra første øyeblikk

B-Klasse Electric Drive har en innovativ asynkronmotor som den elektriske energien fra litiumsbatteriene til en dynamisk effekt på 123 kW uten lokalt utslipp. I tillegg gjenvinner batteriet energi underveis i kjøreturen. Dette skjer eksempelvis hvis føreren bremser ved å ta foten av gasspedalen, eller ved å trykke på bremsepedalen. Da gjenvinnes denne energien tilbake til batteriet og øker rekkevidden.

Bestill prøvekjøring

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive
B-Klasse Electric Drive
ElektriskEffektCo2NOxPris fra
B Electric Drive180 hk0 g/km0 mg/km286 920
B Electric Edition180 hk0 g/km0 mg/km279 900
B Electric Pure180 hk0 g/km0 mg/km259 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Et fornøyd par

  Næringsleasing

  Leasing bevarer likviditeten ved at det gis inntil 100 % finansiering. Leasing av bil gjør at bedriften sparer lånekapasitet til andre formål som kan gi høyere avkastning.

 • Mann som kjører bil

  Privat leasing

  Leasing betyr finansiell leie og er en finansieringsform som gir bedrifter og næringsdrivende muligheter til å anskaffe seg for eksempel biler uten å belaste egenkapital eller andre lånekilder.

 • Familie i bil

  Restverdilån

  Restverdilån gjennom Bertel O. Steen Finans er en fleksibel nedbetalingsform hvor lånet settes opp med en restverdi.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her