Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid imponerer oss på flere måter, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 71 km (WLTP), og sine solide ytelser. Nye B-Klasse kommer naturligvis med MBUX som kan by på spennende funksjoner som stemmestyring og utvidet virkelighetsnavigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre ren elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

B-Klasse plug-in hybrid: Kjapt å lade

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende ladbar hybrid fra Mercedes-Benz. B250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm, og bruker 25 minutter fra 10 til 80 prosent.

B-Klasse plug-in hybrid: Romslig bagasjerom

Ladbare B-Klasse er like romslig som den tradisjonelle B-Klasse. For å optimalisere plassen i bagasjerommet, er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass og sikrer et flatt gulv.