Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid imponerer oss på flere måter, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 67 km (WLTP) og sine solide ytelser. Nye B-Klasse kommer naturligvis med MBUX som kan by på spennende funksjoner som stemmestyring og augmented reality-navigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre ren elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW) og et dreiemoment på 450 Nm. Den elektriske motoren sørger for ekstra effekt ved akselerasjon. Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid: Kjapt å lade

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende ladbar hybrid fra Mercedes-Benz. B250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm, og bruker 25 minutter fra 10 til 80 prosent.

Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid: Romslig bagasjerom

Ladbare B-Klasse er like romslig som den tradisjonelle B-Klasse. For å optimalisere plassen i bagasjerommet er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass og sikrer et flatt gulv. 
 

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best