Mercedes-Benz B-Klasse plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid imponerer oss på flere måter, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 71 km (WLTP), og sine solide ytelser. Nye B-Klasse kommer naturligvis med MBUX som kan by på spennende funksjoner som stemmestyring og augmented reality-navigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre ren elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

B-Klasse plug-in hybrid: Kjapt å lade

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende ladbar hybrid fra Mercedes-Benz. B250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm, og bruker 25 minutter fra 10 til 80 prosent.

B-Klasse plug-in hybrid: Romslig bagasjerom

Ladbare B-Klasse er like romslig som den tradisjonelle B-Klasse. For å optimalisere plassen i bagasjerommet, er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass og sikrer et flatt gulv.