Med B-klasse Sports Tourer er Mercedes-Benz tilbake på toppen av familiebil-tronen. Aldri før har en praktisk familiebil i dette segmentet hatt lignende kjøreegenskaper. Nye B-Klasse er utstyrt med intelligente førerassistentsystemer som gir deg trygghet på veien. Systemet registrerer og varsler farer automatisk, og kan gripe inn og avverge nødssituasjoner. Dessuten gir den deg full oversikt over trafikksituasjonen, noe som gjør blant annet bykjøring mer behagelig. Store vindusflater gir bedre sikt rundt bilen.

Aerodynamisk og praktisk

Nye B-Klasse Sports Tourer er lavere og bredere enn sin forgjenger, og er blant segmentets mest aerodynamiske. Familiebilen er selvfølgelig også praktisk og romslig. Bakseteryggen kan justeres i ulike vinkler, og hele raden kan for første gang flyttes hele 14 centimeter i lengderetningen. Dette gir et bagasjerom med volum fra 455 til 705 liter med baksetene i bruk. Med setene nedfelt og last til taket, øker volumet til hele 1540 liter.

Et oppdatert og moderne utseende

På utsiden er bilen mer spenstig enn noensinne, men de største endringene finner vi imidlertid på innsiden. Innvendig ser du klart og tydelig at inspirasjonen er hentet fra det populære interiøret i nye A-Klasse. Det innebærer doble horisontale skjermer, og det avanserte multimediesystemet MBUX - Mercedes-Benz User Experience.