Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer

Mercedes-Benz B-Klasse er en hatchback av rang. Det karakteristiske utseendet kombineres med funksjonell design og råflott sportslighet. Nå fremstår B-Klasse som enda mer allsidig, med høypresterende LED-lykter og en front som er helt ny.

Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer

Mercedes-Benz B-Klasse er noe for seg selv. De utvendige linjene trekker inspirasjon fra tradisjonelle hatchback-biler, men utgjør likevel en design som er unik og konvensjonsbrytende. Designet kan forsterkes til å matche din personlighet og smak gjennom en rekke pakker med tilleggsutstyr. Kupeen er sportslig og elegant, og består av materialer av høy kvalitet. Den er i tråd med Mercedes-Benz' karakteristiske design – en premium følelse i alle våre biler.

Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer

Gi bilen ditt preg

Med en ny generasjon følger nye oppdateringer, og B-Klasse har blitt mer eksklusiv og moderne. Nå kan du i større grad forme løsningene etter din smak. Dette kan du for eksempel gjøre i den frittstående skjermen til hovedenheten, eller i heads-up displayets tallskivegrafikk. Med flere ulike utstyrsversjoner kan du sette preg på bilen etter ditt behov. 

Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer

Energieffektiv og ytelsesrik

B-Klasse er både energieffektiv og har god ytelse. Den 4-sylindrede motoren har flere fremtidsrettede kvaliteter, den overbeviser med solid dreiemoment og øyeblikkelig respons også i det nedre turtallsområdet. Dette er takket være motorens egenskaper som er spesialutviklet mot de standardiserte forhjulsdrevne modellene. Resultatet er en motor med fanebærende motorteknologi.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
B160d90 hk106 g/kmDiesel326 900
B160d automat90 hk107 g/kmDiesel351 420
B180d109 hk106 g/kmDiesel354 900
B180d automat109 hk107 g/kmDiesel379 420
B200d136 hk109 g/kmDiesel383 900
B160122 hk127 g/kmBensin350 900
B160 automat122 hk129 g/kmBensin379 216
B180122 hk132 g/kmBensin371 900
B180 automat122 hk129 g/kmBensin387 357

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no