Mercedes-Benz C-Klasse Coupè

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé er uttrykksfull og spennende, og imponerer fra første stund. Den sportslige silhuetten med langt panser og muskuløs hekk, diamantgrillen med en lamell, og de rammeløse dørene, gjør at C-Klasse Coupé skiller seg ut. Setene i integralfinish har tydelige sidevanger, og lav sittestilling som gir perfekt støtte og et sporty utseende. Komfortbelysningen (tilleggsutstyr) med 64 farger kan virke oppkvikkende eller avslappende, og bidrar til en eksklusiv lounge-stemning.

Assistanse mens du kjører

Assistansesystemene avlaster deg når du kjører, for eksempel når du står i kø, hvis det er fare for kollisjon, eller ved å holde avstand til bilen foran deg. C-Klasse har også et allergivennlig inneklima, og Mercedes-Benz er den eneste bilprodusenten i verden som har mottatt kvalitetsstempelet ECARF fra det europeiske senteret for allergiforskning.

Kraftig perfeksjon

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé har en motor som aldri gir opp. To 4-sylindrede dieselmotorer driver deg frem med rå kraft. Samtidig er den blant de reneste på markedet. Med andre ord kan du kjøre med god samvittighet, både med tanke på miljøet og lommeboka.