Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid 

Mercedes-Benz C-Klasse SW plug-in hybrid 

Endelig kommer C-Klasse stasjonsvogn tilbake som plug-in hybrid! Mercedes-Benz kombinerer deres mest effektive dieselmotor med elmotor og du får derfor det beste fra to verdener. Lavt forbruk når du kjører langt og utslippsfri kjøring i byen og på kortere distanser. 

Den elektriske rekkevidde er opptil 53 km. Noe som gjør at du kan klare de fleste gjøremål i hverdagen. Sammen med dieselmotoren får du en effekt på over 300 hk og 700 Nm. Bilen akselerer raskt og er ganske tett på ytelser vi finner i sportsbiler. I tillegg er forbruket lavt. 

C-Klasse plug-in hybrid kan tilpasses ulike førers ønsker og behov. Modellen kommer med fem kjøreprogrammer og fire driftsmoduler. Er du opptatt av å få høyeste effekt kan du anvende økonomi- og komfortprogrammet. Da får styringssystemet eksempelvis tilgang til alle data fra alle alle førerassisteringssystemene, som for eksempel radarsensorer, kamera og navigasjonssystem.

Mercedes-Benz C-Klasse SW Stasjonsvogn Plug-in Hybrid C300de Mercedes-Benz C-Klasse SW Stasjonsvogn Plug-in Hybrid C300de

Plug-in hybrid med enda bedre rekkevidde og ladehastighet

Med doblet batterikapasitet og ladehastighet tar det knappe tre timer med lading, så er du tilbake på veien igjen. Du kan kjøre opp til 53 kilometer før du eventuelt skifter til diesel-motoren – eller lader på nytt. Du kan alltid føle deg trygg på at du kommer frem dit du skal. 

Mercedes-Benz C-Klasse SW Stasjonsvogn Plug-in Hybrid C300de Mercedes-Benz C-Klasse Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Sterk hybrid med stilig design og mye plass

Med ytelse på 306 hk, 700 Nm og akselerasjon fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder, kommer du deg lett frem – også med godt lastet bil. Lasterommet tar 315 liter til tross for at større batteri tar mer plass, og stasjonsvognen er utstyrt med lastekrok og automatisk bakluke som gjør det enklere å laste inn det meste, enten det er handleposer, barnevogn eller sportsutstyr. Diesel-hybriden har et lavt forbruk på 0,14-0,16 liter per mil og du trenger ikke bekymre deg for utslipp ved bykjøring.

Beregn din månedspris

487 900 Kr
Kr
4 146 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.02%
  • Kredittkostnad: 80 881,-
  • Kredittkjøpspris: 568 781,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Priser Mercedes-Benz C-Klasse SW Plug-in Hybrid
ModellPris fra
C300 e plug-in hybrid, 320 hk487 900
C300 de plug-in hybrid, 306 hk501 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.