Mercedes-Benz C-Klasse SW plug-in hybrid 

Endelig kommer C-Klasse stasjonsvogn tilbake som plug-in hybrid! Mercedes-Benz kombinerer deres mest effektive dieselmotor med elmotor, og du får derfor det beste fra to verdener. Lavt forbruk når du kjører langt, og utslippsfri kjøring i byen og på kortere distanser. 

Den elektriske rekkevidde er inntil 54 km, noe som gjør at du kan klare de fleste gjøremål i hverdagen. Sammen med dieselmotoren får du en effekt på over 300 hk og 700 Nm. Bilen akselerer raskt, og er ganske tett på ytelser vi finner i sportsbiler. I tillegg er forbruket lavt. 

C-Klasse plug-in hybrid kan tilpasses ulike førers ønsker og behov. Modellen kommer med fem kjøreprogrammer og fire driftsmoduler. Er du opptatt av å få høyeste effekt, kan du anvende økonomi- og komfortprogrammet. Da får styringssystemet tilgang til alle data fra alle førerassistentsystemene, som for eksempel radarsensorer, kamera og navigasjonssystem.

Plug-in hybrid med enda bedre rekkevidde og ladehastighet

Med doblet batterikapasitet og ladehastighet tar det knappe tre timer med lading, så er du tilbake på veien igjen. Du kan kjøre opp til 53 kilometer før du eventuelt skifter til diesel-motoren – eller lader på nytt. Du kan alltid føle deg trygg på at du kommer frem dit du skal. 

Sterk hybrid med stilig design og mye plass

Med ytelse på 306 hk, 700 Nm, og akselerasjon fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder, kommer du deg lett frem – også med godt lastet bil. Lasterommet tar 315 liter, til tross for at større batteri tar mer plass, og stasjonsvognen er utstyrt med lastekrok og automatisk bakluke, som gjør det enklere å laste inn det meste, enten det er handleposer, barnevogn, eller sportsutstyr. Diesel-hybriden har et lavt forbruk på 0,14-0,16 liter per mil, og du trenger ikke bekymre deg for utslipp ved bykjøring.