Mercedes-Benz CLA Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé 4-dørs - designperle med god plass

I CLA Coupé får du sportslig coupédesign, fire praktiske dører og overraskende god plass. Smarttelefonen kobler seg til bilen helt av seg selv via USB, Wi-Fi eller NFC. Med touch control-knappene på rattet kan du deretter enkelt betjene mange apper og funksjoner på displayet til multimediesystemet. I nye CLA legger du ikke bare smarttelefon fra deg, du lader den i samme slengen. Dette skjer helt uten ledninger, og med Qi-standarden. Og takket være Near Field Communication kobler smarttelefonen seg straks til bilen uten at du behøver å taste inn koden.

Med MBUX interiørassistent gir nye CLA mulighet for intuitiv og berøringsfri betjening av forskjellige funksjoner. Et kamera i takbetjeningsenheten gjenkjenner hånd- og armbevegelsene du gjør i nærheten av berøringsskjermen eller touchpaden. I tillegg kommer personlige favorittfunksjoner som kan velges ved å lage en «V» med peke- og langfinger.

Velger du Edition 1 får du det beste fra AMG Line med det beste fra Nattpakke. Eksklusive elementer, for eksempel AMG front- og hekkskjørt, bærer signaturen til denne begrensede utgaven. Diamantgrillen med elementer i silver chrome, flankert av LED High Performance-lykter og speilhus i bilens farge, glitrer på lang avstand. Bakover i bilen sørger mørktonede ruter med varmedempende effekt for riktig stemning.

Mercedes-Benz CLA Coupé

Maksimal sikkerhet

Mercedes-Benz CLA Coupé er utstyrt med mange avanserte sikkerhetstiltak som bidrar til avslappet kjøring i hverdagen, og som kan hjelpe føreren med å mestre farlige trafikksituasjoner. Skulle uhellet være ute, trer systemet i kraft og beskytter både deg som sitter i bilen og andre trafikanter.

Mercedes-Benz CLA Coupé

Mer effekt, lavere utslipp

CLA har en ny 4-sylindret motor med direkteinnsprøytning som sørger for både kraft og energibesparende kjøring. Motoren gir god effekt i alle turtallsområdene og oppfyller kravene til utslippsklassen Euro 6. Drivstofforbruk, utslipp og støynivå er betydelig redusert og ECO-indikatoren i kombi-instrumentet motiverer deg til å tilpasse kjørestilen for å redusere forbruket. 

Beregn din månedspris

425 900 Kr
Kr
3 637 Kr
 • Rente: 4.95%
 • Effektiv rente: 6.16%
 • Kredittkostnad: 72 317,-
 • Kredittkjøpspris: 498 217,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz CLA Coupé - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz CLA Coupé 4-dørs priser
BensinPris fra
CLA 180, 136 hk425 900
CLA 180 d 7G-DCT, 116 hk434 900
CLA 180 7G-Tronic, 136 hk446 682
CLA 200 7G-Tronic, 163 hk451 900
CLA 220 4MATIC, 190 hk491 900
CLA 250 4MATIC, 224 hk522 900
CLA 35 AMG 4MATIC, 306 hk647 900
CLA 45 S AMG, 421 hk832 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Mercedes-Benz CLA Coupé - Kampanjer

 • Spar 52.100,-

  CLA 180 Coupè AMG Edition

  Nå kun490.000,-
  Du sparer52.100,-
  Nye Mercedes-Benz CLA Coupé er en høyteknologisk perle med fire dører og god plass. Interiøret balanserer det eksklusive, med siste skrik fra teknologifronten. De doble frittstående skjermene, de bakbelyste luftventilene, ambient lighting og det nye rattet gjør nye CLA Coupé unik i sitt segment. Modellen har også vokst i alle retninger og blitt betraktelig lengre og bredere. MBUX og Mercedes Benz User Experience er videreutviklet og kan nå styres uten tale og berøring via bevegelsessensorer i speilhuset.
  • AMG Line
  • Automatgir 
  • MB Navigasjon
  • 10,25″ Media Display
  • Parkeringspakke
  • Speilpakke
  • Smartphone integrasjonspakke
  • Metallic lakk
  • Hel glassflate over instrumentene

   

  Kampanjebetingelser

  Pris inkl. frakt og levering Oslo. Årsavgift kommer i tillegg. Besparelsen gjelder kundeutbytte ved kjøp av utstyrspakke. Alle priser er inkl. mva. Drivstofforbruk CLA 180 Coupé blandet kjøring: 5,9-6,7 l/100 km. CO2-Utslipp blandet kjøring: 134-153 g/km. De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer WLTP. Vi tar forbehold om trykkfeil. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. Lokale leveringskostnader kan tilkomme. Tilbudet gjelder til 30. april 2020.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best