Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain – naturvant stasjonsvogn

Verdensklasse i alle typer terreng. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er en stasjonsvogn som er skapt for å mestre alle typer norsk terreng, fra gjørmete grusveier til snødekte fjellveier.

Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain

En aktiv og uforutsigbar livsstil krever en fleksibel bil. Til dette er E-Klasse All-Terrain det perfekte valget. Dette er bilen med flere bruksområdet enn noen annen E-Klasse. En bil som sømløst kombinerer den eksklusive og kjente følelsen av E-Klasse med sportlige SUV-trekk. Det er en bil som imponerer med romslig interiør og banebrytende teknologi som gjør enhver tur til en problemfri fryd.

Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain

Bilen som tar høyde for veien

E-Klasse All-Terrain er skapt for utfordrende veier. Bilens understell har høyere klarering fra bakken enn de andre E-Klasse modellene, og de lavere delene av karosseriet kommer med svart plastikk for å hindre småskader på lakken. Helheten blir en bil som både er og ser robust ut, men samtidig beholder Mercedes-Benz' luksuriøse design.

Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain

Naturlig pen på innsiden

Det som er på innsiden er vel så viktig som det som er på utsiden. E-Klasse All-Terrain gir ingen tvil om hvor bilen hører hjemme. Den brune fargepaletten gir en organisk og levende følelse. Da er naturligvis et dashboard i trefinish et selvsagt valg. Pedalene er i rustfritt stål, og gulvmattene kommer i en egen All-Terrain design.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain priser inkl. levering fra Oslo.
E-Klasse All-Terrain
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
E 220 d 4MATIC All-Terrain184 hk137 g/km Diesel722 900
E 350 d 4MATIC258 hk177 g/kmDiesel912 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no