Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain – naturvant stasjonsvogn

Verdensklasse i alle typer terreng. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er en stasjonsvogn som er skapt for å mestre alle typer norsk terreng, fra gjørmete grusveier til snødekte fjellveier.

Rød Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain står på en grusplass

En aktiv og uforutsigbar livsstil krever en fleksibel bil. Til dette er E-Klasse All-Terrain det perfekte valget. Dette er bilen med flere bruksområdet enn noen annen E-Klasse. En bil som sømløst kombinerer den eksklusive og kjente følelsen av E-Klasse med sportlige SUV-trekk. Det er en bil som imponerer med romslig interiør og banebrytende teknologi som gjør enhver tur til en problemfri fryd.

Sølvfarget Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain står på sandvei ved havet

Bilen som tar høyde for veien

E-Klasse All-Terrain er skapt for utfordrende veier. Bilens understell har høyere klarering fra bakken enn de andre E-Klasse modellene, og de lavere delene av karosseriet kommer med svart plastikk for å hindre småskader på lakken. Helheten blir en bil som både er og ser robust ut, men samtidig beholder Mercedes-Benz' luksuriøse design.

Kupeen til Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

Naturlig pen på innsiden

Det som er på innsiden er vel så viktig som det som er på utsiden. E-Klasse All-Terrain gir ingen tvil om hvor bilen hører hjemme. Den brune fargepaletten gir en organisk og levende følelse. Da er naturligvis et dashboard i trefinish et selvsagt valg. Pedalene er i rustfritt stål, og gulvmattene kommer i en egen All-Terrain design.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain
E-Klasse All-Terrain
DieselEffektCo2NOxPris fra
E 220 d 4MATIC All-Terrain194 hk138 g/km mg/km717 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no