Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet er en drømmekombinasjon av progressiv sportslighet og klasseledende teknologi. En bil som utøver kraft utover hva man forventer, og som skapt for individualisten i deg.

Mercedes-Benz Cabriolet

Mercedes-Benz E-Klasse kabriolet er en sportslig bil som lar deg kjøre takløst uten å bli alt for sjenert av vinden. Den aerodynamiske utformingen gjør at bilen glir sømløst på veien uten å miste kjøreegenskaper. Det er en kabriolet som er skapt for både sommer og i kjøligere vær. AIRCAP-systemet sørger nemlig for at du ikke sjeneres av vinden, mens AIRSCARF-systemet opprettholder temperaturen rundt hoderegionen. Det er en innovativ kabriolet.

Interiøret til Mercedes-Benz E-Klasse

En bil som gir deg lyst til å kjøre

Her er det kvalitet på alle måter, i alt fra setetrekk høyteknologiske nyvinninger. Det er klasseledende moderne luksus for den intellektuelle sjåføren, og et komfortabelt rom som lar omtrent alt skje på automatikk. Her får du det nyeste av teknologi, og noe av det beste Mercedes-Benz kan tilby.​

Mercedes-Benz' AMG-motor

En fremtidsrettet motor

Perfeksjon er viktig. Noe kan alltid bli bedre, men akkurat nå er dette det beste. E-Klasse tilhører en intelligent generasjon av motorer. En generasjon som både yter effektivt, er miljøbesparende, og smart. Den 4-sylindrede motoren har gode ytelser, både bensin og dieselutgaven. Dette er en motor som er i tiden.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet
ModellvariantEffektCo2DrivstoffPris fra
E 200184 hk145 g/kmBensin692 900
E 300245 hk157 g/kmBensin762 900
E 400 4MATIC333 hk187 g/kmBensin972 900
E 220 d194 hk116 g/kmDiesel657 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no